Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица,

...
Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица,
Коментари Харесай

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн показва позитивен растеж в цената си през миналата седмица, като в границите на седем дни се увеличи с повече от 13%.

И въпреки всичко се обрисуват опасения по отношение на капацитета на продължаващия бичи поход и стабилността на водещата криптовалута, защото наподобява, че вложителите се възползват от облагите си.

Неотдавнашните данни от веригата акцентират забележителните придвижвания на Биткойн в тържищата за криптовалути през последните дни. Анализаторът Али Мартинез, споделяйки прозренията си за X, заяви за обилни прехвърляния на Биткойн към централизирани тържища въз основа на данните “ “, получени от Glassnode, на обща стойност към 20,000 BTC, оценени на над $880 милиона, в границите на последните пет дни.

Притокът на Биткойн към портфейлите на тържищата постоянно алармира за вложители, които обмислят да продадат активите си. Такива огромни прехвърляния към тържищата нормално провокират безпокойствие, защото усилват наличното предложение на криптовалута на пазара, което евентуално може да окаже напън за намаление на цените.

Въпреки тези обилни обмени, не се следи осезаемо влияние върху настоящата стойност на BTC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР