Биткойн (BTC) започна май със забележим спад, като падна под

...
Биткойн (BTC) започна май със забележим спад, като падна под
Коментари Харесай

Нова прогноза за цената на Биткойн от топ анализатор

Биткойн (BTC) стартира май със видим спад, като падна под сериозното равнище на поддръжка от $60,000 и се срина до $56,000, предизвиквайки опасения измежду търговците по отношение на по-нататъшни спадове на пазара.

На фона на тази бурна пазарна среда, крипто анализаторът Plan B показа своите прозрения за ценовата траектория на Биткойн , наблягайки, че до момента в който Биткойн затвори малко над $60,000 предходния месец, той към момента поддържа 36% нарастване от началото на годината, макар спада от $10,000 по отношение на март.

Той акцентира историческата акуратност на модела при прогнозиране на цената на Биткойн, изключително по отношение на халвинг събитията.

По отношение на съответни прогнози за цените, Plan B означи, че до момента в който настоящата междинна цена на Биткойн се движи към $34,000, тя е в сходство с прогнозната цифра от $55,000, планувана от истинския модел от 2019 година Той акцентира значимостта на отчитането на историческите трендове, като посочи, че цената на Биткойн са склонна да надминава цената на Stock-to-Flow (S2F) модела по време на бичи цикли.

Гледайки напред, анализаторът актуализира параметрите на модела, поддържайки междинна целева цена от почти $500,000 сред 2024 година и 2028 година Той планува последователно нарастване на цената на Биткойн през идващите месеци.

Обръщайки се към техническите знаци, Plan B проучва показателя на относителната мощ (RSI) и 200-седмичната пълзяща междинна (MA). Той означи, че RSI се е нормализирал до към 66, което демонстрира стабилизиране на цената на Биткойн в подтекста на предходни пазарни цикли. Освен това 200-седмичната пълзяща междинна се е нараснала леко до $34,000, служейки като закостенял предел за цената на Биткойн по време на бичи пазари.

Въпреки скорошните загуби и намаляващия интерес към потоците от борсово търгувани фондове (ETF), вложителите в Биткойн наблюдават от близко паричната политика на Федералния запас на фона на непрекъснатия инфлационен напън. Тъй като Фед поддържа лихвените проценти непроменени, в този момент Биткойн би трябвало да поддържа цената си над границата от $55,000, с цел да предотврати продължителни мечи настроения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР