Биткойн (BTC) отбеляза спад под границата от $29,000, след като

...
Биткойн (BTC) отбеляза спад под границата от $29,000, след като
Коментари Харесай

Защо Биткойн падна под $29,000?

Биткойн (BTC) означи спад под границата от $29,000, откакто известно време се опитваше да се задържи над този предел.

Наблюдателите в областта на криптовалутите показват любознание във връзка с неотдавнашното низходящо придвижване.

Анализаторите допускат, че това втурване може да се дължи на отрицателното показване на американските фондови тържища през същия ден. Смята се, че катализаторът зад този спад е произнасянето на протокола на ФЕД по-рано в сряда.

Инвеститорите дефинираха оповестените протоколи на ФЕД като такива с ястребов звук. Съдържанието на протокола демонстрира, че членовете на Федералния запас поддържат гледната точка, че преобладаващите темпове на инфлация остават високи, което евентуално постанова по-нататъшно повишение на лихвените проценти.

Индексът Nasdaq 100 спадна под 15,000 пункта, отбелязвайки най-ниската си стойност от юни насам и отразявайки близо 7% спад по отношение на пика си. Стойността на Биткойн също означи сходен спад от към 1%.

Въпреки че в границите на протокола липсваше безапелационна позиция по отношение на идното решение за лихвените проценти за септември, беше очебийно, че бъдещите дейности следва да зависят от цялостната оценка на постъпващите данни и тяхното въздействие върху цялостните стопански вероятности.

Към момента на издание Биткойн се търгува на цена от $28,870 след 2% спад през последната седмица.

Еднодневният механически разбор на TradingView е преобладаващо мечи като обобщението, пълзящите междинни и осцилаторите сочат към “продажба ” със надлежно 12, 10 и 2 сигнала.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР