Биткойн (BTC) надхвърли $46,000 рано в петък, като към момента

...
Биткойн (BTC) надхвърли $46,000 рано в петък, като към момента
Коментари Харесай

Биткойн премина $46,000: Какво следва?

Биткойн (BTC) надвиши $46,000 рано в петък, като все още на писане на публикацията цената му отразява 3.6% растеж за последните 24 часа, намирайки се на равнище от $46,300.

Водещата по пазарна капитализация криптовалута доближи едномесечен връх, съвпадащ с огромния празник в Източна Азия, отбелязващ началото на считания за един от най-благоприятните интервали в китайския зодиак.

Анализаторите от 10X Research допускат , че Биткойн евентуално може да се изкачи до $48,000 през идващите дни, базирайки се на исторически трендове, които демонстрират облаги през интервала на Китайската нова година, прогнозирайки нарастване от най-малко 11%.

През последнaта седмица Биткойн означи съвсем 8% нарастване, възстановявайки се от загубите, понесени, когато утвърдените Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) не съумяха да оправдаят упованията, което докара до всеобщи продажби.

През последните седмици няколко ETF-а погълнаха над $1 милиард напън от продажби на Биткойн, което демонстрира стабилно търсене на криптовалутата. Освен това CryptoQuant, компания за разбор на веригата, означи в отчет от четвъртък, че придвижванията на Биткойн от портфейлите на миньорите, които нормално демонстрират продажби, наподобява се забавят.

Въпреки позитивната динамичност някои търговци остават внимателни, изразявайки опасения за евентуални по-нататъшни разпродажби, изключително поради волатилността, която се демонстрира в седмичните ценови придвижвания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР