Биткойн (BTC) имаше тежка година през 2022 г., като цената

...
Биткойн (BTC) имаше тежка година през 2022 г., като цената
Коментари Харесай

Биткойн може да претърпи още загуби – експертите искат инвеститорите да се насочат към RenQ Finance по-скоро рано, отколкото късно

Биткойн (BTC) имаше тежка година през 2022 година, като цената на актива спадна с над 50% от историческия си връх. Въпреки това Биткойн към момента остава най-скъпата и известна криптовалута в света.

Въпреки това някои специалисти приканват вложителите да насочат вниманието си към нов DeFi токен, наименуван RenQ Finance (RENQ) .

В тази публикация ще разгледаме за какво RenQ Finance набира известност и за какво някои специалисти считат, че е по-добра инвестиция от Биткойн.

Какво съставлява RenQ Finance (RENQ)?

RenQ Finance (RENQ) е нов DeFi токен, предопределен да направи гражданска война в DeFi пространството. Той е построен върху мрежата на Етериум и главната му цел е да сътвори децентрализирана екосистема за финансови транзакции.  

Екипът на RenQ Finance има за цел да сътвори система за ръководство без доверие, която е функционална и се управлява от членовете на общността. Екипът, който стои зад RenQ Finance, е формиран от опитни блокчейн експерти, а планът е подсилен от някои от най-реномираните имена в промишлеността.

Защо RenQ Finance набира известност?

RenQ Finance набира известност в крипто пространството с помощта на впечатляващото си показване в стадия на предварителна продажба. Само за къс интервал от време RenQ Finance набра над $13.9 милиона, а цената към този момент бе скочила с над 150% в предварителната си продажба, което притегли вниманието на доста вложители. Това е добър индикатор за капацитета на плана, а вложителите са уверени, че RenQ Finance ще продължи да се показва добре и в бъдеще.

Друга причина, заради която RenQ Finance набира известност, е революционният метод към DeFi. Проектът е предопределен за основаване на децентрализирана финансова система без доверие, което е доста усъвършенстване в съпоставяне със сегашните централизирани финансови системи. RenQ Finance също по този начин предлага на вложителите опция да вземат участие в ръководството на плана, което им дава чувство за благосъстоятелност и надзор върху техните вложения.

Защо някои специалисти считат, че RenQ Finance е по-добра инвестиция от Биткойн

Въпреки че Биткойн е известна криптовалута, актива се бори да се възвърне от забележителния спад на цената, който претърпя през 2022 година Макар и за малко да мина равнището на опозиция от $30,000, по-късно токена се срина назад до $27,000, като настоящата цена се колебае към $29,300, което съставлява спад от 0.17% за последните 24 часа, считано все още на писане на публикацията. Пазарната капитализация на Биткойн към момента остава висока – над $529 милиарда, само че смяната ѝ от 65.93% от началото на годината бледнее спрямо впечатляващия 150% растеж на RenQ Finance.

Някои специалисти считат, че цената на Биткойн може да продължи да спада в бъдеще и вложителите да не осъществят забележителна възвръщаемост на вложенията си в кратковременен проект. Точно тук се намесва RenQ Finance. RenQ е нов DeFi токен, който към този момент набира известност, а специалистите считат, че той има капацитета да обезпечи на вложителите доста по-висока възвръщаемост в бъдеще.


 


RenQ Finance е към момента в начален стадий на развиване и в този смисъл предлага на вложителите чудесна опция да влагат в план с висока евентуална възвръщаемост. Проектът е подсилен от опитни експерти, а екипът, който стои зад него, има стабилен опит в блокчейн промишлеността. RenQ Finance също по този начин предлага на вложителите опцията да вземат участие в ръководството на плана, което им дава чувство за благосъстоятелност и надзор върху техните вложения.

Заключение

Биткойн (BTC) изпитва усложнения в крипто пространството и някои специалисти считат, че вложителите би трябвало да насочат вниманието си към RenQ Finance (RENQ). RenQ е нов DeFi токен, който набира известност с помощта на впечатляващото си показване в стадия на предварителна продажба и революционния си метод към DeFi.

Проектът е подсилен от опитни експерти и предлага на вложителите опция да вземат участие в ръководството. Със своя капацитет за висока възвръщаемост RenQ Finance е план, който вложителите би трябвало да наблюдават през идващите месеци.

Кликнете тук, с цел да закупите токени RenQ Finance (RENQ)

Посетете линковете по-долу за повече информация за RenQ Finance (RENQ):
Уебсайт: https://renq.io
Бяла книга: https://renq.io/whitepaper.pdf


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР