Биткойн (BTC) и повечето криптовалути не преживяха най-добрите си времена

...
Биткойн (BTC) и повечето криптовалути не преживяха най-добрите си времена
Коментари Харесай

Топ 3 признака, че бичия пазар на криптовалутите ще продължи

Биткойн (BTC) и множеството криптовалути не претърпяха най-хубавите си времена в последно време, откакто цената на флагманската криптовалута падна под $68,000 заради разнообразни аргументи.

През последните 24 часа се следи леко възобновяване на по необятния крипто пазар. Въпреки възобновяване на цените на криптоактивите, доста вложители към момента се съмняват, че това е следващата краткосрочна промяна без начало за някаква огромна бича фаза. Една къса бича серия може да докара до това, че тези активи да си възвърнат изгубените стойности.

Съществуват няколко фактора, които нормално демонстрират дали пазарът минава през бича фаза, в това число дейностите на огромните институции и измененията в регулаторната политика. В тази публикация преглеждаме точно няколко такива фактора:

Децентрализирани финансови размери

Притокът на средства в протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi) е един от индикаторите за здравословен пазар. На бичите пазари се следят скоковe, защото приемането и цените на активите се усилват. Ако DeFi екосистематa отскочи назад в границите на дневната търговия, това е знак за бичи пазар. При бичите пикове се следят и по-големи активи под ръководство (AUM).

Изходящи потоци от борсата

По-малкият брой монети в борсовите книги е индикативен за бича фаза. Ако крипто потребителите трансферират средства от тържищата към други попечители, това алармира за дълготрайни позиции, до момента в който преместването на средства към централизирани тържища сочи за иден напън за продажба. Това важи и когато Биткойн миньорите изпращат възнагражденията си към тържищата.

Дейности на китовете

Големите вложители (китове) в криптовалутите могат да провокират пазарни съмнения, като се имат поради забележителните им притежания. С течение на времето китовете, които изкупуват даден токен, оказват помощ за повишение на цените, сигнализирайки за увереността си на хората, участващи в търговията с този токен или монета. Когато огромните притежатели купуват повече активи, това значи, че те чакат цените да се повишат; затова алармират, че навлизаме в бича фаза.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР