Биткойн (BTC) е в бичи тренд, надхвърляйки $26,000 - ниво,

...
Биткойн (BTC) е в бичи тренд, надхвърляйки $26,000 - ниво,
Коментари Харесай

Биткойн: Джим Креймър е скептичен относно текущото бичо рали

Биткойн (BTC) е в бичи тренд, надхвърляйки $26,000 - равнище, което не е било достигано от юни 2022 година Това се случва вследствие на неотдавнашните банкови сривове.

Въпреки този скок водещият на предаването по CNBC, Джим Креймър не е пладнешки в представянето на цената на Биткойн.

Поради волатилния темперамент на криптовалутите възобновяване на BTC беше посрещнато спорно. Креймър изрази своето мечешко мнение по отношение на Биткойн, акцентирайки децентрализирания му темперамент като предизвикателство за регулирането.

Освен това той дефинира Биткойн като, което може да е под въздействието на огромни институции и китове, манипулиращи пазара в своя изгода. Креймър посъветва вложителите да продадът свойте Биткойн притежания незабавно след ралито.

Въпреки това Уил Клементе, известен крипто аналитик, е на противоположно мнение, заявявайки, че държането на BTC е най-хубавата тактика заради неговия капацитет за напредък.

Клементе счита , че дълготрайните притежатели имат 73% от общото предложение на BTC и че може да се наложи новите вложители да се борят за това, което остава, защото дълготрайните притежатели може да не продават. С натрупването на BTC вложители – цената на актива се е нараснала доста.

Гарантирането на депозитите на клиентите след банкрута на Silicon Valley Bank и Signature bank от страна на американските управляващи също способства за ралито на Биткойн. Освен това сривът на тези банки може да докара до спад в повишението на лихвените проценти от страна на Федералния запас.


 


Тъй като цената на BTC продължава да се повишава, вложителите може да се запитат за неговото бъдеще. Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува за към $24,360, което съставлява нарастване от към 12% през последните седем дни.

Актива надвиши 50-дневната си елементарна пълзяща междинна (SMA), което демонстрира бичи тренд. 200-дневната SMA действаше като равнище на поддръжка за неотдавнашното му ценово рали. Търговията над 200-дневната SMA допуска позитивна дълготрайна вероятност за BTC.

Днес BTC образува четвъртата си поредна зелена свещ, потвърждавайки възходящия тренд. Индикаторът на показателя на относителната мощ (RSI) се покачва към региона на свръхпокупка, което демонстрира, че биковете управляват пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР