Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент, предупреждава популярният анализатор

...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент, предупреждава популярният анализатор
Коментари Харесай

Биткойн в критичен момент – анализатор прогнозира срив

Биткойн (BTC) е изправен пред сериозен миг, предизвестява известният анализатор с псевдоним " Cred ", който счита, че в случай че криптовалутата не успее да поддържа поддръжка на основно ценово равнище, може да преживее забележителен срив.

Анализаторът, който може да се похвали с над половин милион почитатели, показа мислите си за актуалното положение на пазара в Twitter.

Cred означи, че пазарът наподобява недодялан и акцентира неотдавнашното отменяне на неотдавнашен връх, съчетано със слабостта, която съществува под настоящото ценово равнище.

Според анализатора ценовият диапазон от $19,000 до $20,000 съставлява последната и единствена техническа конструкция като равнище на поддръжка за Биткойн . Той акцентира, че всяко приемане под това равнище би довело до включване на цената при започване на годината или дъното на обсега, което би могло да докара до повече от 15% спад от актуалната стойност до към $16,000.

Cred приключи изявлението си, наблягайки, че този миг е сериозен за BTC и не трябва да се подценява.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


Междувременно сътрудника му криптоаналитик Бенджамин Коуен предвижда, че на Биткойн може да му трябват още шест месеца, с цел да тръгне още веднъж в бичи посока. Дотогава той счита, че цената на BTC ще остане нестабилна. Коуен предизвестява, че крипто пазарите могат да донесат обилни загуби както на мечките, по този начин и на биковете, преди да стартира стабилно придвижване нагоре.

Той твърди , че през 2023 година както мечките, по този начин и биковете ще усетят известна болежка, като съгласно него за мечките тя е била през януари и февруари и по този биковете са получили подправено възприятие за сигурност. Коуен твърди, че едвам откакто и двете страни бъдат задоволително премахнати, пазарът може най-сетне да се стабилизира и да тръгне още веднъж нагоре.


 


Тези предизвестия на крипто аналитиците идват на фона на засиления регулаторен надзор и пазарната волатилност в криптовалутното пространство. Въпреки че Биткойн остава водещата криптовалута по пазарна капитализация, цената ѝ към момента е мощно волатилна. Различни фактори могат да окажат въздействие на флагманската криптовалута, в това число държавни разпореждания, пазарни настройки и световни стопански условия. Както постоянно, вложителите се приканват да демонстрират нерешителност и да вършат лични изследвания, преди да влагат в която и да е криптовалута.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР