Биткойн (BTC) е една от най-известните криптовалути на пазара и

...
Биткойн (BTC) е една от най-известните криптовалути на пазара и
Коментари Харесай

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн – Tradecurve потенциално може да скочи със 100x

Биткойн (BTC) е една от най-известните криптовалути на пазара и доста вложители постоянно търсят способи да открият по какъв начин може да се движи цената му в бъдеще. 

Попитахме ChatGPT какво мисли за бъдещата стойност на тази криптовалута и по какъв начин тя може да се съпостави с Tradecurve (TCRV), новобранец, който сега е на втори стадий от обществената си предварителна продажба, само че съумя да сътвори хайп към себе си. Нека разберем какво мисли ChatGPT.  

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Резюме  

  • Биткойн (BTC) в низходящ тренд
  • ChatGPT прогноза за цената на Биткойн
  • Tradecurve (TCRV) продължава бързо да продава токени в стадий на предварителна продажба

Биткойн (BTC) се търгува на алено

Като цяло Биткойн е преживявал и по-добри дни. Само през последния месец цената му спадна с 1.5%, което се дължи на общите мечи настроения, които превзеха крипто пазара.  

Този низходящ тренд наподобява продължава, защото Биткойн се търгува на цена от $26,250 с пазарна капитализация от $508 милиарда, което съставлява спад от 4% през последните 24 часа.  

Когато “ ” с ChatGPT, инструментът ще ви уведоми, че прогнозирането на бъдещата стойност на Биткойн ще бъде доста нестабилно, защото многочислени фактори могат да й повлияят.



Чатботът съобщи, че нарасналото търсене може да докара до повишение на цената, в случай че Биткойн продължи да печели утвърждение и самопризнание измежду хората и организациите.  

При разглеждане на ценовите прогнози на пазарните специалисти Биткойн може да доближи стойност от $33,000 до края на 2023 година Това към момента е спад от 52% по отношение на най-високата стойност на Биткойн за всички времена от $68,789.  

В последна сметка Биткойн може да не бъде закупен от доста вложители, защото в този момент е скъпоструваща криптовалута, а пазарната му капитализация от $508 милиарда значи, че може да не се стигне до доста повишение на цената, в случай че не се появят нови, свежи пари.  

Поради тази причина вложителите в този момент търсят други способи за диверсификация на портфейлите си.  

Tradecurve (TCRV) – Предстояща платформа за търговия, която е обичана на почитателите  

Докато Биткойн се бори да осъществя някакви обилни ценови придвижвания, Tradecurve непрестанно пораства и към този момент скочи с 20% по време на предварителната си продажба.  

Един функционален (utility) Tradecurve (TCRV) токен ще ви коства единствено $0.012, само че нарастването на цената може да бъде голямо.  

Този токен ще ви донесе достъп до ВИП статус, въздържан приход посредством стейкинг и разнообразни отстъпки в Tradecurve, която ще бъде неповторима хибридна платформа за търговия, в която консуматори от целия свят могат да търгуват с голям брой класове активи (акции, първични материали, форекс, криптовалути) с една сметка.  

Друга отличителна точка за Tradecurve е, че тя няма да изисква да преминавате през никакви процеси по опознаване на клиента (KYC) при регистрация, което значи изцяло частна среда за търговия – нещо, което обичайните платформи като Robinhood и Crypto.com изискват.  

Не единствено това, Tradecurve ще бъде построена върху блокчейна на Етериум, което значи, че потребителите могат да чакат бързо осъществяване на поръчките, понижени такси за търговия и цялостен надзор върху активите, защото няма да има медиатори от трети страни.В Tradecurve ще има и неповторими функционалности, като да вземем за пример висок ливъридж, започващ от 500:1, отбрана от негативен баланс и “ ” трейдинг, при който потребителите могат да копират това, което вършат ветераните трейдъри (срещу абонаментна такса).

Ако разгледаме пазарната капитализация на плана, можем да забележим, че тя сега е на стойност $21.6 милиона, защото предлагането на токени възлиза на 1.8 милиарда токена, а цената е $0.012 .

Ако съпоставим пазарната капитализация на Tradecurve с тази на Биткойн, която възлиза на $521 милиарда, можем да забележим голяма разлика, което значи, че ще е доста по-лесно за Tradecurve да доближи нови висоти с по-бързи темпове.  

Поради тази ниска пазарна капитализация изтъкнати пазарни анализатори плануват 50x нарастване на цената на TCRV, когато предварителната продажба набере скорост и 100x скок, когато след стартирането си тя бъде записана на Uniswap или друга изтъкната CEX.  

Ако желаете да станете ранен вложител в този план, което съгласно някои хора може да бъде бъдеща международна борса и да се подреди сред топ 3 сходни платформи, последвайте линковете по-долу, като при всяка покупка ще получите и 25% бонус за депозит.  

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Tradecurve вижте връзките по-долу:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР