Битките в Игри на волята стават все по-ожесточени и трудни,

...
Битките в Игри на волята стават все по-ожесточени и трудни,
Коментари Харесай

Интимност или приятелска целувка? Ето какво се случи между Поли и Стратимир от "Игри на волята"

Битките в " Игри на волята " стават все по-ожесточени и сложни, а участниците се борят по всякакъв начин, с цел да останат в шоуто. Именно последната номинационна борба бе такава, а всички участници демонстрираха неповторими качества. Изненада бе даже Мани, която най-сетне по знамение заплува! Е, не донесе точка за Приключенците, само че пък те я похвалиха, тъй като явно има предпочитание да оказва помощ на племето си.

Докато всички се суетяха след борбата мужду Морунов и Рабухчиев, който донесе поредна точка за Приключенците, камерата несъзнателно улови един доста сладостен момент, който нямаше по какъв начин да не ни направи усещане. За секунда видяхме по какъв начин Стратимир нежно прегръща и целува по главата Паулина. 

Виж още: Сезонът стартира: Симеон от " Игри на волята " се върна в Германия и на тепиха

Известно е, че сред Поли и Стратимир се зароди близко другарство, а някои участници в шоуто, както и много фенове в мрежата, разясняват че сред двамата има освен това. Те към момента не са коментирали тематиката, само че е реалност, че са много близки и си пазят гърбовете, както всички ние вършим с най-любимите си хора.

Виж още: Крайни отзиви за връщането на Елизабет от " Игри на волята " и за какво Вальо е доста отчаян от нея 

Иначе Паулина заслужава овации, тъй като тя съумя да избави племето си от номинационен съвет, който неизбежно щеше да изпрати един на борба за оцеляване. Певицата се изправи против една от най-силните дами в Игрите - Красима. Битката сред двете хубавици беше тежка, само че Поли съумя да се пребори.

В днешната елиминационна борба лице в лице ще се изправят Красима и Кремена, които ще покажат на какво са способни, с цел да останат и продължат напред в " Игри на волята ". 

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/, https://www.instagram.com/balkan.beast/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР