Битката за възраждането на нашата християнска и силна Европа предстои!Това

...
Битката за възраждането на нашата християнска и силна Европа предстои!Това
Коментари Харесай

ВМРО към Орбан: Унгарският народ за пореден път доказа, че не желае да прави компромиси със своята идентичност

Битката за възраждането на нашата християнска и мощна Европа следва!

Това се споделя в приветствения адрес, изпратен от Вътрешна македонска революционна организация за четвъртата изборна победа на унгарския министър председател Виктор Орбан.

Г-н Орбан, във Ваше лице Европа има един мощен водач, който се грижи за добруването на народа си и слага неговия интерес над всичко. Това служи за нас като образец и ни дава вяра, че бъдещето принадлежи на нас, консервативните и национално виновни хора, се споделя още в писмото на Вътрешна македонска революционна организация.

Прилагаме и цялостния текст на приветствения адрес:

Уважаеми господин Орбан,

Уважаеми другари от ФИДЕС,

Поздравяваме Ви с големия триумф на провелите се парламентарни избори в Унгария.

Унгарският народ за следващ път потвърди, че не желае да прави взаимни отстъпки със своята еднаквост, обичаи и история. Въпреки големия външен напън, унгарците още веднъж избраха пътя на отстояване на суверенитета и свободата.

Г-н Орбан, във Ваше лице Европа има един мощен водач, който се грижи за добруването на народа си и слага неговия интерес над всичко. Това служи за нас като образец и ни дава вяра, че бъдещето принадлежи на нас, консервативните и национално виновни хора.

Битката за възраждането на нашата християнска и мощна Европа следва. Радваме се, че във Ваше лице ние виждаме един съидейник в битката за отстояването на християнските полезности, прекъсването на ЛГБТИ пропагандата и битката с демографската рецесия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР