Битката за титлата в Премиър лийг придобива още по-интересен развой,

...
Битката за титлата в Премиър лийг придобива още по-интересен развой,
Коментари Харесай

Пренасрочиха дербито на Манчестър за заключителната част от сезона

Битката за купата в Премиър лийг придобива още по-интересен процес, откакто стана ясно по кое време ще се изиграе дербито на Манчестър. По стратегия дуелът, в който хазаин са " алените дяволи " трябваше да се състои на 16 март, само че срещата бе отсрочена поради присъединяване на двата отбора в 1/4-финалите на ФА Къп. Новата дата за дербито е 26 април, сряда.

Това дава още по-голяма тежест на дуела на " Олд Трафорд ", който може да се окаже от решаващо значение в борбата за купата сред Манчестър Сити и Ливърпул. След този мач ще има още единствено три кръга до края на сезона. Така битката сред мърсисайдци и " жители " в действителност може да продължи до самия край, без да е ясно кой ще завоюва купата.

След дуела в " Театъра на фантазиите " Манчестър Сити ще играе с Бърнли, Лестър и Брайтън. В последните три кръга Ливърпул пък среща Хъдърсфийлд, Нюкасъл и Уулвърхамптън. Тимът на Юрген Клоп пък гостува на Манчестър Юнайтед още тази неделя. В момента Ман Сити води във краткотрайното класиране с по-добра голова разлика и мач повече. Двубоите ще се изравнят точно в неделя. В интервала сред 16 март и 24 април пък Ливърпул ще бъде с мач повече, което в допълнение ще усложни сметките на двата тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР