Битката за титлата в Първа Лига през сезон 2021/22 е

...
Битката за титлата в Първа Лига през сезон 2021/22 е
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Няколко срамни загуби в първенството дадоха повод на опонентите ни да мечтаят

Битката за купата в Първа Лига през сезон 2021/22 е по-отворена от всеки път, откакто ЦСКА и Лудогорец са разграничени от 2 точки на върха в класирането. Това бе един от главните акценти в резюмето на собственица на „ орлите “ Кирил Домусчиев за отминаващата си 2021 година Той написа обява във Фейсбук, с която очерта облика на отбора му.

„ Ще зимуваме като есенен отличник в Ефбет лига в очакване на финалния взлом за шампионската купа. И всичко това в изискванията на промяна в тима, промяна на генерации и създаване на най-младия тим в историята на Клуба “, написа той с оптимизъм.

„ За страдание остана горчивият усет от неприятното показване в групите на Лига Европа, недобрата игра и няколко срамни загуби в шампионата, с което дадохме мотив на нашите съперници да мечтаят. В спорта е по този начин - момент съмнение може да е съдбовно “, продължи Домусчиев за неприятностите на Лудогорец.

Той въпреки всичко стартира с благопожелание към почитателите на „ разградчани “ за идната 2022 година и съобщи, че „ няма да пести сили “, с цел да се опита да върне „ лудите вечери и магията на Лудогорец “ напролет.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР