Битката за титлата в efbet Лига претърпя нов обрат, след

...
Битката за титлата в efbet Лига претърпя нов обрат, след
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 препъна Лудогорец и завърза битката за титлата в efbet Лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Битката за купата в efbet Лига претърпя нов поврат, откакто единствено два кръга преди края на сезона Лудогорец остана зад ЦСКА-София. В мач от 33-ия кръг в родния хайлайф първенците приключиха 2:2 при гостуването си на ЦСКА 1948 и по този начин са с точка зад тима на Саша Илич, който в събота победи Локомотив (Пловдив), с цел да излезе на върха.

Иначе дуелът в Бистрица се игра на доста тежък терен, което се отрази на качеството на продукцията. И четирите гола паднаха през втората част. Спас Делев откри за първенците в 46-ата минута, само че единствено 12 по-късно ЦСКА 1948 изравни с попадение на Педриньо. В 62-рата минута Лудогорец отново поведе с попадение на капитана си Кирил Десподов. В обстановката вратарят на " армейците " Даниел Наумов получи травма и трябваше да напусне терена. В последните минути и двата отбора имаха своите шансове. Ивайло Чочев изравни в 86-ата с хубаво попадение след удар от въздуха. Така двата отбора не съумяха да се победят за трети път в шампионата.

В началото на сезона още веднъж в Бистрица първият мач приключи 2:2, а в Разград резултатът беше 1:1. Преди няколко дни Лудогорец въпреки всичко надделя " алените " във финала за Купата на България. С равенството ЦСКА 1948 остава на трето място, само че единствено с точка пред Левски. В оставащите два кръга разградчани одобряват " сините ", а по-късно гостуват на Черно море, до момента в който ЦСКА-София играе поредно с ЦСКА 1948 на " Българска войска " и с Левски.

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР