Битката за София ще продължи и тази седмица. И според

...
Битката за София ще продължи и тази седмица. И според
Коментари Харесай

Три района в София с кмет от ПП-ДБ още на първи тур, останалите на балотаж - вижте кой къде води

Битката за София ще продължи и тази седмица. И съгласно последните данни на ЦИК - на балотаж за кмет на столицата отиват претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Васил Терзиев с 31,80% и Ваня Григорова, подкрепена от локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, с 22,02%. Кандидатът на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян остава на трето място – със 17,36%.

На балотаж отиват и множеството претенденти за кмет на регионите в столицата. Има обаче три региона, които са избрали кмет още на първи тур. В регион „ Триадица “ - Димитър Божилов от ПП-ДБ (Спаси София) евентуално печели от първи тур с 50,94%. В регион „ Средец “ досегашният кмет Трайчо Трайков от ПП-ДБ (Спаси София) печели първия тур на изборите с безапелационните 53,96%. В регион „ Изгрев “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Делян Георгиев получава 54,05%.

Това демонстрират данните на ЦИК към 11:00 часа за София (Столица) при обработени 30,40% от протоколи.

За другите региони в София кандидат-кметовете, получили най-високи резултати отиват на балотаж.

Към момента претендентите на ПП-ДБ (Спаси София) имат водещи позиции в още 16 региона, а ГЕРБ-СДС са водещи в пет региона.

„ Банкя “ – балотаж, ГЕРБ-СДС водят

ГЕРБ-СДС резервират позициите си в регион Банкя. Там Рангел Марков получава 46,37%, след него е претендентът на „ Възраждане “ Антон Бранков – с 19,60%. Трети е Георги Атанасов от ПП-ДБ (Спаси София) – с 11,60%.

„ Красно село “ – балотаж, води претендентът на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Красно село “ Цвета Николаева от ПП-ДБ (Спаси София) води с 34,93%. След нея е Румен Русев от ГЕРБ-СДС със 17,64%.

 „ Люлин “ – съвсем подобен резултат за ПП-ДБ (Спаси София) и ГЕРБ-СДС

В регион „ Люлин “ претендентите на ПП-ДБ (Спаси София) и на ГЕРБ-СДС са с доста близки резултати. Георги Тодоров от ПП-ДБ получава 23,69%, а Милко Младенов от ГЕРБ-СДС – 23,30%.

" Студентски “ – безапелационна преднина за ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Студентски “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Енейн Енчев води с безапелационна разлика – получава 32,48%, пред самостоятелния претендент Петко Горанов – с 19,46%.

„ Подуяне “ – първо място за ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Подуяне “ Кристиян Христов от ПП-ДБ (Спаси София) води с 27,63%. След него е претендентът на ГЕРБ-СДС Петър Митев – с 24,70%.

„ Триадица “ – Димитър Божилов от ПП-ДБ (Спаси София) може би печели от първи тур

В регион „ Триадица “ може и да няма балотаж. Кандидатът на ПП-ДБ (Спаси София) Димитър Божилов все още минава бариерата от 50%, като има 50,94%. Там на второ място е претендентът на ГЕРБ-СДС Себастиан Таджер – с 13,05%, а на трето място – претендентът на Българска социалистическа партия Диана Тонова с 12,05%.

„ Сердика “ – преднина за ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Сердика “ на балотаж отиват претендентите на ПП-ДБ (Спаси София) - Момчил Даскалов с 27,85%, и на ГЕРБ-СДС – Тодор Кръстев с 25,40%.

„ Лозенец “  -  убедителна преднина за ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Лозенец “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Константин Павлов води безапелационно, като получава 43,48%. На второ място е Анжелина Тотева от ГЕРБ-СДС с 16,49%.

„ Младост “ – двойна преднина за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Младост “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Ивайло Кукурин получава 34,61%, на второ място е претендентът на ГЕРБ-СДС Юлиян Пейчев с 16,61%. На трето място е претендентът на „ Възраждане “ Димо Дренчев – с 13,43%.

„ Панчарево “ – преднина за ГЕРБ-СДС

В регион „ Панчарево “ първото място е за Евгения Алексиева от ГЕРБ-СДС с 33,33%, а след нея е Милена Алексиева от ПП-ДБ (Спаси София) с 29,45%.

„ Кремиковци “ - двойна преднина за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Кремиковци “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Лилия Донкова има двойна преднина в резултата – получава 41,81%, пред претендента на ГЕРБ-СДС Борис Петров, който има 20,64%.

„ Възраждане “ – преднина за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Възраждане “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Станислав Илиев получава 33,94%. След него е претендентът на ГЕРБ-СДС Савина Савова – с 24,32%.

„ Овча Купел “ - безапелационна преднина за ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Овча Купел “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Ангел Стефанов получава 33,33%. След него е претендентът на ГЕРБ-СДС Борислав Тодоров със 17,58%.

„ Оборище “ – повече от двойна преднина за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Оборище “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Георги Кузмов получава 44,14%. На второ място е Йоанна Драгнева от ГЕРБ-СДС – със 17,04%.

„ Красна поляна “ – първото място е за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Красна поляна “ преди всичко е за претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Димитър Петров с 26,28%. След него са претендентът на Българска социалистическа партия – Георги Миланов с 22%, и претендентът на ГЕРБ-СДС – Иван Чакъров с 21,34%.

„ Витоша “ - първото място е за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Витоша “ преди всичко е за претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Зарко Клинков – с 33,98%. След него е претендентът на ГЕРБ-СДС – Теодор Петков с 27,78%.

„ Средец “ – претендентът на ПП-ДБ печели на първи тур

В регион „ Средец “ досегашният кмет Трайчо Трайков от ПП-ДБ (Спаси София) печели първия тур на изборите с безапелационните 53,96%. След него остава претендентът на ГЕРБ-СДС Венцислав Банчев – с 13,48%.

„ Слатина “ – огромна преднина за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Слатина “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Георги Илиев има безапелационна преднина от 44,76%. След него са претендентът на ГЕРБ-СДС Борислав Борисов – с 13,85%, и претендентът на Българска социалистическа партия – с 13,10%.

„ Надежда “ - безапелационна преднина за ГЕРБ-СДС

В регион „ Надежда “ претендентът на ГЕРБ-СДС е на първа позиция с 33,33%. След него е претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) – с 22,60%.

„ Илинден “ - преднина за претендента на ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Илинден “ “ претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Емил Бранчевски получава 30,41%. След него е претендентът на ГЕРБ-СДС Иван Божилов с 25,61%.

„ Изгрев “ – без балотаж, печелят ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Изгрев “ няма да има балотаж. Там претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Делян Георгиев получава 54,05%. След него остава претендентът на ГЕРБ-СДС Диян Стаматов – с 15,05%.

„ Искър “ – първо място за ПП-ДБ (Спаси София)

В регион „ Искър “ ПП-ДБ (Спаси София) първото място на първия тур е за претендентът на ПП-ДБ (Спаси София) Ясен Русев – с 24,62%. След него е претендентът на ГЕРБ-СДС Ивайло Цеков – с 21,70%.

„ Връбница “ – преднина за ГЕРБ-СДС

В регион „ Връбница “ преднината е за претендента на „ ГЕРБ-СДС “ Младен Младенов – той получава 28,10%. След него са претендентите на Българска социалистическа партия – Венера Калева с 22,22%, и на ПП-ДБ (Спаси София) Румен Костадинов – с 20%.

„ Ниво Искър “ – първо място за ГЕРБ-СДС

В регион „ Ниво Искър “ на първи тур първото място е за претендента за ГЕРБ-СДС Даниела Райчева – с 35,32%. След нея е самостоятелният Владислав Владимиров – с 30,76%.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР