Битката за службите не е случайна, особено за ДАНС и

...
Битката за службите не е случайна, особено за ДАНС и
Коментари Харесай

Илиян Василев с прогноза: До края на годината най-късно Гешев е пътник

" Битката за службите не е инцидентна, изключително за ДАНС и Министерство на вътрешните работи, тъй като тя е антре на борбата за прокуратурата и Висш съдебен съвет. Бавното нагряване на жабата.
Без тези служби, Гешев и Висш съдебен съвет не костват доста. За това той се стреми да държи дейна позиция по второстепенни тематики като изборите - предлага взаимен надзор с Министерство на вътрешните работи, главно воден от предпочитание да управлява размаха на интервенция и информацията, която постъпва за манипулиран, следен и платен избор, с цел да може навреме да ограничи вредите за ГЕРБ, Движение за права и свободи, патриотите.
 Директорите на ДАНС и разузнаването са прекратили отпуските си Директорите на ДАНС и разузнаването са прекратили отпуските си
Началниците на ДАНС и на Държавната организация " Разузнаване " (ДАР) са подали в Министерския съвет заявки за преустановяване на отпуски...
Клет, несретен Гешев, прокурорите му могат да не издигнат обвинявания, само че информацията достигнала да хората, към този момент ще " осъди " обществено олигарси, политици и чиновници, които Гешев пази като добави листата му от прегрешения и незаконно /наказуемо/ безучастие ", във Facebook.
" Проблемът му главно е, че сега в който го заливат със скандална информация за закононарушения по работа, за корупция, и пробиви в службите, в това число в случай че и когато ДАНС и Министерство на вътрешните работи с нови управления стартират да генерират спомагателна работа, която е обществено оповестена и медийно осветлена, той мълчи оглушително, скандална, взривно.
Тишината към него, заедно с тази на неговия Висш съдебен съвет, които вместо да работят са се окопали и водят война за налагане на личните си привилегии, ще взриви ролята му на прикриватура и ще изложи обществено тяхната зловредност и безполезност.
Смяната му ще бъде единствено въпрос на немного време точно заради сравнима с ГЕРБ токсичност за всички други които работят в прокуртурата и правосъдната система..
 Василев: Борисов се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка Василев: Борисов се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка
" ББ се пробва през ПИК и ДАНС да удари Слави Трифонов посредством засекретена разработка. Това са действителните досиета, посредством които се пробват да к...
Закон на физиката- всяка запушалка гърми ри повишение на налягането, което задържа. Да продължава да мълчи, със своята офшорност, разминаване с публичните упования и неявяване просто ще се подреди до шефовете на ДАНС, ДАР и ДАТО с техните отпуски.
До края на годината най-късно е пасажер, нищо че е инструмент на Бога.
Съдебната власт и прокуратурата може да са самостоятелни от другите управляващи, само че както и всички други на обществена служба са подвластни от времената и сходството на публичните упования. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР