Битката за Пловдив е големият мач от програмата на 23-ия

...
Битката за Пловдив е големият мач от програмата на 23-ия
Коментари Харесай

Пловдивското дерби може да затръшне вратата на смърфовете към топ 6

Битката за Пловдив е огромният мач от програмата на 23-ия кръг в Първа професионална лига. Локомотив и Ботев излизат един против различен в елитната ни дивизия за 106-и път, като досега салдото е подравнен - по 38 победи за двата отбора и 29 равенства. Головата разлика е 128:127 в интерес на " черно-белите ".

Локомотив (Пловдив) стартира по-добре пролетния дял от сезона. Отборът на Бруно Акрапович победи с 1:0 Пирин (Благоевград), а по-късно приключи 1:1 със Славия, само че изпусна успеха в последните секунди. " Смърфовете " са на 8-о място в класирането и към момента таят очаквания да попаднат в първата шестица преди плейофите, само че за задачата им би трябвало наложителна победа през днешния ден.

Aкрапович няма да може да разчита на санкции Муса Мохамед, който получи червен картон против Славия. Очаква се в предни позиции да стартира Анте Аралица, а зад него да работят Димо Бакалов, Симеон Райков и Веселин Марчев, който е голмайстор на отбора от началото на сезона.  Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) 3:0 @@@
" Канарчетета " още нямат точка напролет, като изгубиха поредно от Левски (0:1) и Лудогорец (1:3). От последните си 8 мача " жълто-черните " завоюваха единствено един, само че се задържат на пето място в класирането.

Наставникът на Ботев Николай Киров ще бъде лишен от услугите на централния бранител Пламен Димов. В групата попадна завърнлият се чартърен от Лудогорец Жоао Пауло, както и 15-годишният гений Станислав Шопов.

През есента Ботев се наложи над Локо с 3:0, само че отборът от " Лаута " завоюва всяко от последните три дербита на своя стадион.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 23 кръг, неделя 4 март  Локомотив (Пловдив) 15:00предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР