Битката за първо място изглежда предрешена, но по-интересното се очаква

...
Битката за първо място изглежда предрешена, но по-интересното се очаква
Коментари Харесай

Социолог: В Продължаваме промяната има скрит потенциал

Битката за първо място наподобява предрешена, само че по-интересното се чака да бъде към 4-процентовата преграда. Това разяснява социологът от " Маркет линкс " Добромир Живков пред bTV по отношение на последното социологическо изследване на организацията.

Според него е допустима спомагателна готовност във връзка с " Продължаваме промяната ", които по думите му разполагат със " прикрит капацитет ".

" В Политическа партия има прикрит капацитет, Българска социалистическа партия наподобява в добра форма, до момента в който " Демократична България " съумява да възвърне част от поддръжката си ", съобщи Живков.

Що се касае за предстоящата изборна интензивност, социологът изрази мнение, че тя надали ще надвиши тази от изборите през ноември м.г., когато до урните отидоха малко над 40% от гласоподавателите.

Относно доверието измежду българските политици изследванията измежду обществото демонстрират, че президентът Румен Радев продължава да се употребява с най-високо доверие, въпреки към този момент и то да отбелязва лек спад.

" Доверието в служебния кабинет също не е доста високо, въпреки че чакахме малко по-високи стойности, само че това не се случва. Причините са доста. Една от тях е, че служебният кабинет влезе без доста мощна поръчка и продължава да е в сянката на президента, който господства сега изпълнителната власт ", добави още Добромир Живков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР