Битката за нови клиенти във финансовата индустрия е жестока. Финтех

...
Битката за нови клиенти във финансовата индустрия е жестока. Финтех
Коментари Харесай

Борсите предлагат безплатни награди в крипто

Битката за нови клиенти във финансовата промишленост е жестока. Финтех компании, платформи за търговия и криптоборси ползват всевъзможни трикове, с цел да завоюват нови клиенти, изключително тези, които в никакъв случай не са търгували с финансови принадлежности. Един от трендовете е концепцията " Учи и печели " (Learn and Earn). При нея след всяко малко просветително кръгче има тест и в случай че той бъде изискан, получавате част от токен.

Обученията са с къси видеоклипове или публикации. Ясно е, че с няколко клипа и къси публикации във финансово приложение мъчно може да се сътвори специалист, само че това е положително начало. От друга страна, по този метод криптопроектите разпространяват своите монети/токени, пробвайки се да потвърдят тяхната стойност, както и опита им да задържат клиента задълго.

Продължителността на дилемите и размерът на премиите се разграничават в другите планове и платформи. Въпреки това можете да очаквате да спечелите 5-10 $ при осъществяване на задания приблизително сред 15 и 30 минути.
Реклама
Друго нещо, което се ползва, е airdrops. Някои планове, преди да пуснат главния си артикул, вземат решение да създадат прочут маркетинг посредством свои learn and earn стратегии. В резултат на това потребителите, приключили сполучливо дилемите, свързани с тези планове, имат право да получат някакъв спомагателен тласък под формата на още " безвъзмездни " токени, трансферирани по техните портфейли.

Два типа стратегии " Учи и печели ". Програми за образование и облага оферират множеството огромни платформи като binance, coinbase, kucoin, revolut и други, като получавате премиите си непосредствено в съответната борса.

Другите са стратегии, предлагани от планове или сътрудници на планове. При тях би трябвало да предоставите адресите на портфейлите си на уеб страници на планове и/или техните сътрудници и откакто приключите сполучливо дилемите , те трансферират премиите или получавате опция да заплатите сумата за транзакция, с цел да получите съответните награди. Ето и какво оферират по-големите тържища и платформи
Централизирани платформи
Coinbase. Coinbase има специфичен раздел за " Научете и печелете ". След като приключите с осъществяването на дилемите благодарение на вашия уеб браузър или мобилно приложение, би трябвало да преминете през някои проби и по-късно премиите ще отидат непосредствено във вашите портфейли на Coinbase. До този миг в платформата има 36 стратегии, множеството от които дейни, като всяка от тях предлага сред 3 и 10 $ в награди. Потребителите са получили повече от 100 милиона $ в криптовалута от основаването на Coinbase Earn през 2018 година
Реклама
Сумата, която получавате в програмата Coinbase Earn, се дефинира от броя и естеството на дейностите във вашия акаунт, както, несъмнено, и моментната стойност на избраната криптовалута по отношение на $. Клиентите могат да завоюват спомагателна криптовалута за избрани планове на Earn, като показват други в Coinbase посредством предложена покана. След като лицето се записва посредством вашата връзка и приключи първия си клас, можете да получите до 10 $ премия за регистрацията му.

Binance. Binance нормално афишира акции " Научете и печелете " посредством някои изявления в своите блогове. Там е и цялостното изложение и детайлности за присъединяване. Задачите на Binance са малко по-различни и по-сложни от тези на Coinbase и останалите платформи. Освен гледане на видеоклипове, четене на публикации и прекосяване на проби, нормално би трябвало да вършиме и някои вътрешни или външни транзакции. Разбира се, нормално и премиите са доста по-големи, като постоянно могат да доближават сред $15 и 40 или даже повече според от положението на пазара.

След като приключите с осъществяването на дилемите благодарение на вашия уеб браузър или мобилно приложение, вашите награди ще отидат непосредствено във вашите портфейли на Binance.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР