Битката за Купата на България навлезе в своята най-вълнуваща фаза.

...
Битката за Купата на България навлезе в своята най-вълнуваща фаза.
Коментари Харесай

ЦСКА или Ботев Пд? Вълнуващ сблъсък преди финала

Битката за Купата на България навлезе в своята най-вълнуваща фаза. Първият финалист към този момент е избран – Локомотив Пловдив, а довечера ще научим кой ще бъде неговият противник за трофея. В борбата за последното останало място влизат още веднъж ЦСКА и Ботев Пловдив.

Двата отбора се изправят в мач-реванш от полуфиналите, откакто първата среща „ канарчетата” се постановиха на собствен терен с 3:2 . Мача ще се организира на „ Българска армия” от 19.00 часа. Срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване минута по минута в GONG.BG.

“Червените” няма да могат да разчитат на своя капитан Николай Бодуров. Защитникът получи наказване от Дисциплинарната комисия към БФС през вчерашния ден поради непочтено държание (наплюване на Богдан Вашчук) по време на мача от уикенда против Левски (0:0). Очаква се на неговата позиция да се появи Валентин Антов.

Опитният халф Тиаго Родригес е изцяло възобновен от травмата в прасеца и има огромни шансове да попадне измежду титулярите.

Любослав Пенев не подмина още веднъж тематиката за съдийството в навечерието на срещата от Купата на България. За рефер беше назначен Петър Костадинов.

„ Очаквах да е и различен човек, най-вероятно е било случайност еднакъв да ни свири четвъртфинал, първия полуфинал. Точно знае какво да направи. Първият мач глоби Бикел, втория го гони. Той си знае, има си и цел, може би му е доста приветлив ", съобщи Любослав Пенев.

В Ботев Пловдив няма да могат да разчитат на Радослав Терзиев, който изтърпява наказване, както и на контузиения Джонатан Перейра. Извън групата остана и Антон Карачанаков, който също е с контузия. Наставникът Николай Киров взе със себе си в София Антонио Вутов и 16-годишния младеж Станислав Работов.

Победителят от този завладяващ конфликт ще срещне Локомотив Пд, който в профил Септември София с общ резултат 4:0 в двата мача (0:0 в реванша на Националния стадион „ Васил Левски”).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР