Битката за България трябва да бъде водена докрай. Всеки един

...
Битката за България трябва да бъде водена докрай. Всеки един
Коментари Харесай

ВАСИЛЕВ ОТГОВОРИ: ПП обсъжда ли темата за нов премиер?

" Битката за България би трябвало да бъде водена до дъно. Всеки един от хората в " Продължаваме промяната " е избрал да бъде част от тази идея и се е борил самичък в личния си регион, с цел да бъде определен. " Продължаваме промяната " е просто платформа ". Това показа вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев пред Дневник.

Вицепремиерът твърди, че към момента не е разисквана тематиката за нов министър председател. Според него също не е допускано да не е Кирил Петков.

По думите му контролът по границата е нескончаем развой.

Цените на горивата са съответни. Цената е по-ниска от Гърция, Румъния, Сърбия. Горивата нарастват на всички места, тъй като цените се подвигат. Това, което е значимо дали цените са ниски, междинни, високи по отношение на прилежащите, добави още той.

По тематиката за Република Северна Македония той показа, че съгласно него не е добпе политици да се месят в работата на професионални дипломати. Добави също, че би трябвало това решение не може да бъде взето от държавното управление. По негови думи това е работа на Народното събрание.

Василев отбляза, че към момента няма индикации дали президентът ще свика КСНС по тематиката с Република Северна Македония. И добави,че връзките му с президента Румен Радев са институционални.

" Ако не имах вяра че е допустима смяна в България, нямаше да съм тук ", изрично съобщи Асен Василев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР