Битката във Формула 1 се решава от това кой има

...
Битката във Формула 1 се решава от това кой има
Коментари Харесай

Дайте ми най-бързата кола и ще стана световен шампион, каза Верстапен

Битката във Формула 1 се взема решение от това кой има най-бързата кола, по този начин счита водачът на " Ред бул " Макс Верстапен. Холандецът, който е единствено на 20 години е апетитен за идващия, който може да разбие превъзходството на Люис Хамилтън и Себастиан Фетел. Преди началото на сезона Верстапен беше запитан за психическата мощ, която би трябвало да има един водач, само че изненада с отговора си.

" Много постоянно хората ме питат какво е нужно в психически аспект, с цел да си сполучлив във Формула 1. Не знам за какво те си мислят, че настройката и решителността са толкоз значими фактори. Аз просто се любувам и натискам болида си до лимита ", сподели водачът.

Той въпреки всичко показа, че е значимо един водач да бъде убеден в личните си сили, само че това няма никакво значение, в случай че разполага с по-слаб болид.

" Аз си имам вяра, нямам проблем с това. Но в случай че ми дадете най-бързата кола аз ще стана международен първенец. Винаги съм мислел, че мога да съм първенец и знам, че мога, просто до момента в никакъв случай не съм имал най-бързия болид разполагаем ", сподели самочувствие младият холандец.

Сезон 2018 във Формула 1 стартира в неделя с обичайния старт на пистата " Албърт парк " в Мелбърн.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Формула 1 (208)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР