Битката в Търново ще трябва да отговори на въпроса накъде

...
Битката в Търново ще трябва да отговори на въпроса накъде
Коментари Харесай

Христо Иванов: Битката във Велико Търново ще покаже накъде тръгва България |

Битката в Търново ще би трябвало да отговори на въпроса накъде потегля България. Промяната стартира, смяната се случва. Ние предлагаме смяна за и посока. Това сподели съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов при представянето на листата във Велико Търново.

„ Ако желаете да гласувате за смислена смяна за, гласувайте за „ Демократична България “. Гласувайте за „ Демократична България “, тъй като ние имаме екип, който може да подсигурява смяната. Дайте ни мандат, с цел да можем да подсигуряваме, че България ще бъде най-хубавото място за живеене на Балканите, че ще имаме независимост, правда и рационализация “, уточни Христо Иванов, който е и лидер на листата във Велико Търново.

„ На тези избори Велико Търново се трансформира в знаково място, тъй като от тук сарайският модел търси реванш. От тук емблематични и негови представители желаят да създадат своето политическо завръщане, да ни се изсмеят в лицето и да кажат: „ Нищо не се е трансформирало, няма смисъл от борбата за независимост и правда, всичко ще бъде както досега “. Такова нещо ние от „ Демократична България “ не можем да позволим “, съобщи Калоян Янков, народен представител от 46-ото Народно заседание и кандидат-депутат в актуалните избори на 14 ноември.

„ Лично поведох борбата против сараите в 46-ото Народно заседание като ръководител на комисията „ Росенец “ и мога да ви кажа едно – би трябвало да сложим завършек на беззаконията и своеволията на модела ГЕРБ-ДПС. Само ние от „ Демократична България “ знаем и можем да го създадем и към този момент сме го потвърдили “, добави Янков. 


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР