Битката в момента не е за ББР, а за цялата

...
Битката в момента не е за ББР, а за цялата
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Битката е цялата държава

" Битката сега не е за ББР, а за цялата страна. Битката е за това дали в четвъртък заран ще се събудим с възприятие на облекчение или с готовност за емигриране? Дали ще оставим егото или страхът да ни водят? Дали си мислим, че при едно ново разпределяне на картите ще се “уредим” по-добре или най-малко ще “накажем” тези, които поради борбите и идеалите си са ни лишили спокойствието…

Да успокоя “доброжелателите”, #промянатапродължава и целият тим сме единни и по-мотивирани от всеки път! "

Това написа във фейсбук говорителката на държавното управление Лена Бориславова. И добави постскриптум, че сега, в който се възвърне от грипа, се връща в тима. От няколко дни Бориславова изчезна от общественото пространство.

Вотът на съмнение разяснява и Мирослав Иванов.

Имаме ново болшинство, парламентарната процедура е такава, че то би трябвало да си уточни ръководител. Да забележим дали сътрудниците от " Възраждане ", Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и ГЕРБ, откакто са се обединили по някои въпроси, са се обединили и по тематиката ръководител на Народно събрание. Това сподели за Българска национална телевизия Мирослав Иванов от Политическа партия, който сега е началник на Народното събрание.

Има 14-дневен период тази точка да бъде импортирана в дневния ред, тъй че нищо притеснително няма и няма да застрашим работата на Народно събрание.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР