Битката в клетка между Илън Мъск и Марк Зукърбърг пропадна.

...
Битката в клетка между Илън Мъск и Марк Зукърбърг пропадна.
Коментари Харесай

Зукърбърг вече не иска да се бие с Мъск – Не бил сериозен

Битката в клетка сред Илън Мъск и Марк Зукърбърг пропадна. Ентусиазмът на притежателят на Meta внезапно понижа и той разгласи, че Илън Мъск „ не е сериозен “ и е „ време е да продължи напред “.

В обява Зукърбърг написа, че е предложил на Мъск „ същинска среща “, само че съперничещият бизнесмен се е извинил.

Мъск беше предположил в неделя в личния си уебсайт X, прочут преди като Twitter, че е подготвен да се бие още в понеделник.

Милиардерите се съгласиха на борбата през юни, предизвиквайки голямо медийно внимание, отбелязва Би Би Си.

Войната на думи беше усложнена от стартирането на Threads през юли, като конкурентното приложение за известия на X притегли повече от 100 милиона регистрации за по-малко от седмица.

Този брой е намалял и X остава комфортно напред с към 350 милиона консуматори - само че Мъск заплаши да съди Фейсбук за „ нелегално заграбване на комерсиалните секрети на Twitter “.

Meta отхвърля изказванията.

Миналата седмицаЗукърбърг сподели, че е предложил 26 август за борбата в клетката. След това в петък министърът на културата на Италия сподели, че е приказвал с Мъск за семейството на шоудауна в страната като благотворително събитие.

„ Илон не желае да удостовери дата.  После споделя, че желае да си направи интервенция, а в този момент желае първо спаринг в двора ми “, написа Зукърбърг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР