Битката срещу COVID-19 продължава с пълна сила. Стана ясно вече,

...
Битката срещу COVID-19 продължава с пълна сила. Стана ясно вече,
Коментари Харесай

Владо Карамазов: "Изпаднах в голям стрес. Мислех, че ще спра да дишам"

Битката против COVID-19 продължава с цялостна мощ. Стана ясно към този момент, че имунизацията на " Пфайзер " и " Бионтек " са към този момент позволени от Европейската комисия, а учените стигнаха до заключението, че имунизацията е безвредна. На този декор обаче много страни стягат ограниченията против разпространяването на вируса. В България на този стадий не са въведини по-строги ограничавания, само че се вижда понижение на заболелите и превес на хората, оздравяли. 

Виж още:

След спечелилите борбата с подлия вирус, се оказва един от най-харесваните артисти - Владо Карамазов. В ефира на " Здравей, България " артистът Владимир Карамазов описа по какъв начин е прекарал ковид.

" Първоначално скрих, че съм болен, тъй като сега е доста известно известни персони да вършат включвания и да описват по какъв начин са. Не считам, че това е толкоз значимо, тъй като ние сме като всички останали хора. Провокира ме това, че излизаха ужасяващи публикации, в които пишеше, че надали не „ съм се върнал от отвъдното ". Нещата не стоят тъкмо по този начин ”, сподели артистът пред NOVA.

Виж още:

Той показа, че го е заразил негов другар.

" Един ден ме стегнаха гърдите в границите на 5 минути. Пих лекарство и мина. Не обърнах внимание на този признак. След 2 дни ме заболя доста мощно главата. Пих лекарство и отново ми мина. Няколко дни по-късно след подготовка ме втресе. Реших, че съм настинал, тъй като започнах да приказвам на нос. Предстоеше ми зрелище и се обадих на сътрудниците, с цел да обсъдим какво ще вършим. На идващия ден си направиха тест и излезе позитивен. Изпаднах в огромен стрес. Mислех си, че в този момент ще спра да вдишвам ", описа Владо Карамазов. 

Той показа, че същинските последици са пристигнали точно след позитивния тест.

" Имах проблеми със синусите и се наложи да пия антибиотици. Загубих подушване за 2 седмици. Дори ядох развалена тиква, без да схвана ", разяснява артистът.

Изображение: https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР