Битката с онези излишни калории, които поемаме ежедневно може да

...
Битката с онези излишни калории, които поемаме ежедневно може да
Коментари Харесай

4 идеи как да горите калории без упражнения

Битката с тези непотребни калории, които поемаме всекидневно може да бъде извоювана. Всеки ден организма ни може да изгаря спомагателни калории с няколко елементарни промени в метода ни на живот. И то без да се постанова да поставяме неимоверни старания. Как може да стане това?
В офиса
Все повече хора прекарват по 8 часа за бюрото, без да имат съвсем никаква физическа интензивност. Това е и най-честото опрощение за оня един кг, качен предходната седмица. Но то може да бъде преодоляно с дребни “разходки ” на всеки час. Това е и времето да изпушите една цигара, в случай че сте пушачи, да отидете за кафе или друга напитка или да посетите сътрудниците в прилежащия отдел, с цел да придвижите по-бързо някой документ. И още – използвайте стълбите, вмести да чакате асансьора. Ходете пешком до у дома оптимално дълго или извадете колелото и използвайте него, вместо автомобила си или градския превоз.
У дома
Ще погледнете на домакинската работа със напълно други очи, в случай че осъзнаете какъв брой доста калории изгаряте до момента в който вършите досадните домашни задания. Така че, в случай че желаете да отслабнете, хващайте парцала, подредете бъркотията, сгънете прането и измийте чиниите.
Времето прекарано с децата
Тичането след децата е повече от задоволително не просто да не качите килограми, а и да свалите непотребните. Игрите с децата в действителност са една отлична подготовка. Ако към тях се добави и карането на колело, играта на федербал, разходките, които са едвам дребна част от всекидневието на всеки родител, вие си осигурявате сериозна доза изгорени калории.
На пазар
Да паркираш автомобила си на паркинга на огромен магазин е повече от предизвикателство. Затова забравете за колата, а ходете пешком. Ако пък би трябвало да заредите хладилника главно – просто се разходете два пъти или в два следващи дни. Движението и носенето на тежест са отлични извършения в борбите с калориите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР