Битката с излишните килограми е ежедневен проблем на милиони жени.

...
Битката с излишните килограми е ежедневен проблем на милиони жени.
Коментари Харесай

Ивана разкри тайната на лечебния микс, с който отслабна за 2 месеца

Битката с непотребните килограми е всекидневен проблем на милиони дами. Тя става по-трудна с течение на годините, когато метаболизмът на организма отслабва и имаме възприятието, че всичко, което хапнем, ни се „ лепи “.

Певицата Ивана без непотребен фалш постоянно е споделяла, че години наред води битка с наднорменото тегло, като е употребила доста диети и хранителни режими, а резултатът нормално рядко оправдава упованията й. При появяването й на последните концерти обаче, феновете й бяха изумени от безупречната й стегната фигура. Ивана разкри и тайната на своя триумф.

За да смъкна непотребните килца певицата е употребила лековит микс, който се пие в продължение на 2 месеца и дава в действителност поразителни резултати. Ето по какъв начин да си го приготвим в домашни условия.

Необходими артикули: 800 мл изворна (може и трапезна минерална) вода; 2 лимона; 2 броя киви; 1 супена лъжица първокласен пчелен мед; 5 стръка магданоз; 5 стръка прясна мента.

Начин на подготвяне: Обелете лимоните и кивитата и дружно с меда ги разбийте с миксер или в блендер. Добавете нарязания на ситно магданоз. Добавете водата и разбъркайте, до момента в който се получи хомогенна примес. Накрая прибавете накъсаните листа на ментата. Поставете сместа в стъклена бутилка или буркан. Сместа би трябвало да се изпие в границите на деня, като приемът става най-малко 40 минути преди всяко хранене. Процедурата се повтаря всеки ден, в продължение на 2 месеца.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР