Битката няма да бъде лека, но съм убеден, че за

...
Битката няма да бъде лека, но съм убеден, че за
Коментари Харесай

ВМРО събра Боян Чуков, Ернестина Шинова и Кузман Илиев в листите си

" Битката няма да бъде лека, само че съм уверен, че за следващ път ние ще се оправим по най-хубавия вероятен метод не в името на това да се осъществя някои за някакъв, а в името на това да продължи един курс на политика, който ще бъде спирачка за безхарактерните политици, които са подготвени да отстъпват от нашите националните ползи ".

С такава съобщи водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов показа гражданската квота в листите, с които партията излиза на парламентарните избори на 4 април.

Сред тях са Боян Чуков, който води листата на Вътрешна македонска революционна организация в Стара Загора, военачалник Кирил Радев, Кузман Илиев, проф. Христо Смоленов, Давид Александров, ръководителят на отбор " Българе " Христо Димитров, общинският консултант от Пловдив Владимир Кисьов, Арлин Антонов, предприемачът Иван Иванов, юристът Димитър Чукарски и актрисата Ернестина Шинова, която единствено е поискала да бъде последна в листата.

Традицията във Вътрешна македонска революционна организация е да канят хора в техните листи, които в своята кариера пазят патриотични дела и имат вярно национално отговорно схващане за бъдещето на България и българския народ, изясни Каракачанов.
 Каракачанов няма подозрение, че Вътрешна македонска революционна организация влизат в идващия парламент
Каракачанов няма подозрение, че Вътрешна македонска революционна организация влизат в идващия парламент

Воеводите не са водили диалози за коалиция с " Воля "

Той увери, че Вътрешна македонска революционна организация не води мръсна и не води компроматна акция, а тя ще бъде положителна, въз основата на това какво са създали и какво би трябвало да се направи за България.

Каракачанов съобщи, че не обича да дава прогнози за размера на бъдещата си парламентарна група. Това зависи от акцията на партията и от гласовете на хората.

На парламентарните избори на 4 април повече от 1/3 от местата във Вътрешна македонска революционна организация са гражданска квота, което съставлява 105 индивида одобрени цивилен кандидатури в цялата страна. Само в листите на трите столични региона те са 15. Утвърдените представители на гражданската квота на партията са преподаватели, лекари, бизнесмени, икономисти, адвокати, някогашни военни.

Каракачанов акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация постоянно са били последователи на гражданско присъединяване, разбирайки, че доста хора не желаят да членуват в политически партии. Те не натискат и жители да стават членове на Вътрешна македонска революционна организация.

" Българското общество не са единствено партиите, а хората, които посредством и единствено на своите качества и благоприятни условия са създали нещо в живота ", акцентира Каракачанов.
 Още един член на Българска социалистическа партия напусна партията Обновена
Още един член на Българска социалистическа партия напусна партията

Той надлежно ще освободи и позициите, за които бе определен

Водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация в Стара Загора Боян Чуков съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация е партията, която е най-близка до неговите убеждения и позициите, които пази. Припомняме, през вчерашния ден Боян Чуков напусна Българската социалистическа партия.

Той благодари за поканата да бъде в гражданската квота на партията. Предизборната акция ще разреши още един път на тези, които са в позициите на българските патриоти да обяснят на публичното мнение защо се борим и какво желаем, изясни Чуков.

Припомняме, при започване на месеца имаше рокади във Вътрешна македонска революционна организация във връзка с това дали партията ще се коалира с НФСБ или не. Първоначално бе оповестено, че двата съдружни колегата от Оперативна програма - Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ще отидат и на тези избори в коалиция. Внезапно обаче и обявиха, че ще се явят на изборите независимо.

Впоследствие изненадващо НФСБ и " Воля " оповестиха, че

В актуалното Народно заседание не може да се каже, че връзките сред Валери Симеонов и Веселин Марешки са били освен близки, само че и положителни. на Валери Симеонов като вицепремиер във връзка митингите на майките на деца с увреждания. Не липсваха обвинявания и в противоположната посока.

Същевременно през вчерашния ден стана ясно, че По-късно се появи информация, че депутатът сменя фронта, с цел да се включи в листите на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР