Битката не е приключила. В началото на сезона бих платил

...
Битката не е приключила. В началото на сезона бих платил
Коментари Харесай

Артета: Битката за титлата не е приключила

" Битката не е завършила. В началото на сезона бих платил много пари, с цел да бъдем в тази обстановка пет кръга преди края, повярвайте ми ", съобщи мениджърът на Арсенал Микел Артета преди дербито с Челси от Висшата лига във вторник.

" Артилеристите " дълго време бяха отпред в класирането, само че записаха четири следващи мача без победа, в това число загуба от директния съперник за купата Манчестър Сити в последния кръг и бяха изместени от първото място от " жителите ". Утре вечер отборът на Артета може да си върне лидерската позиция, в случай че победи Челси. " Сега към този момент нещата са отвън нашите ръце. Но е в нашите ръце да спечелим оставащите ни мачове. Ще се опитаме да създадем тъкмо това и останалото зависи от Сити. Наясно съм какво се опитваме да реализираме. Това е най-хубавата част от сезона, последните пет мача ", сподели испанският експерт на конференцията преди дуела.

" Всеки един мач във Висшата лига е тежък. Ако не беше по този начин, Сити щяха да са спечелили всичките си мачове, а това не е по този начин ", добави Артета. До края на акцията Арсенал има семейства на Челси, Брайтън и Уулвърхемптън, и гостувания на Нюкасъл и Нотингам Форест. От своя страна Манчестър Сити има семейства на Уест Хям, Лийдс и Челси, както и гостувания на Евертън, Брайтън и Брентфорд.

Двубоят Арсенал - Челси ще се играе във вторник от 22:00 часа българско време. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР