Битката на пилотите на Виза РБ - Юки Цунода и

...
Битката на пилотите на Виза РБ - Юки Цунода и
Коментари Харесай

Сериозен скандал между съотборници във Формула 1

Битката на водачите на Виза Република България - Юки Цунода и Даниел Рикиардо, главно посред им бе в детайли проследена от режисьора на предаването на Гран при на Бахрейн. Скандалът се развихри още на трасето и продължи малко след самото съревнование. В края на конкуренцията Цунода получи разпореждане да пропусне съотборника си. Рикиардо бе с меки гуми и искаше да опита да изпревари Кевин Магнусен. Той не съумя да се оправя с Хаас-а. В обиколката за прибиране обаче Цунода блокира колелата, задминавайки съекипника си, при което двамата едвам не се удариха.

" В момента демонстрирам извънреден здрав разсъдък. Затова дано назовем постъпката незряла. Той явно бе сърдит от нареждането от пита. Но дано погледнем реалистично на нещата: разгледахме сходен вид още преди самото съревнование. Беше доста евентуално да употребявам софт в края на конкуренцията. Той беше изцяло наясно, в това число с това, че ще имам преимущество в скоростта, както и че може да получи сходно позвъняване “, сподели Рикиардо.

Цунода не бе склонен, че австралиецът е имал по-добра скорост. Причината за това съгласно него не бе в гумите софт.

„ В последна сметка и той не можа да изпревари (Хаас-а). Накрая просто беше на чиста писта и надлежно с по-добра скорост. Аз явно бях залостен зад Магнусен. И тъкмо тръгвах да задминавам, когато… Както и да е “, съобщи Цунода.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР