Битката на международната бойна галавечер между 23-годишния Едрит Емини от

...
Битката на международната бойна галавечер между 23-годишния Едрит Емини от
Коментари Харесай

Битката на SENSHI 15 между Едрит Емини и Данило Воеводкин се отменя

Битката на интернационалната бойна галавечер сред 23-годишния Едрит Емини от Германия , който е първенец на страната си и международния и европейски украински първенец по киокушин Данило Воеводкин се анулира. Причината за това е, че заради комплицираната военнополитическа конюнктура в Украйна Воеводкин не е съумял да дойде в България.

Едрит Емини е първенец на страната си по кикбокс.

22- годишният Данило Воеводкин е международен и европейски първенец по киокушин. През 2017 година той печели World Cup, а през 2019 година е отличник на европейското по киокушин в кат. 90+ кг. 2021 година украинецът доближи до финала на първото по рода си Европейско отворено състезание на SENSHI, като записа две победи с механически нокаут в елиминационните дуели. Във финалния конфликт на тежка категория той отстъпи пред Давид Атсман със съдийско решение и по този начин зае второто място в шампионата. Воеводкин е народен първенец по кикбокс в жанр К-1 и осемкратен киокушин първенец на Украйна, както и притежател на купата MMA Kratos Cup Champion.

Двубоят на SENSHI 15 сред двамата бойци трябваше да се организира по разпоредбите KWU Full Contact в кат. + 95 кг.

Остават броени минути до зрелищното бойно шоу на първото за годината издание на SENSHI, което ще се организира от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна . В него присъединяване ще вземат общо 30 бойци от 18 страни , които ще премерят сили в 15 яростни дуела .

Почитателите на високия адреналин, които желаят да се насладят на бойния театър от първи ред, могат да закупят своя билет за SENSHI 15 от мрежата на.

Зрелищната бойна галавечер ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE , на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com , Kwunion.com и Kyokushin Karate News .

15-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър , Rolls-Royce Motor Cars Service и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР