Битката на изборите в Турция ще е жестока. Смайваща е

...
Битката на изборите в Турция ще е жестока. Смайваща е
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Смяната на Гешев е игра на личности

Битката на изборите в Турция ще е жестока. Смайваща е изборната интензивност там, залогът е доста огромен. Активността демонстрира и отношението на турците към изборния развой. Това съобщи някогашният ни дипломат в Турция и някогашен външен министър Надежда Нейнски  Надежда Нейнски Надежда Нейнски стартира политическата си кариера във възобновената в края на 1989 година.

„ Важно е да се структурира евроатлантическо болшинство у нас, не да се постави персона, било то Денков, Габриел. Едни залагат на Харвард, други на ЕНП ”, разяснява тя политиката у нас.

По думите ѝ една персона, даже да е вълшебник, не може да извърши това, което е в пълномощията на едно евроатлантическо болшинство.

„ ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ настояват, че имат единодушие във връзка с някои цели. Аз като човек желая да чуя по кои имат единодушие, по кои не са. Например правосъдната промяна – в случай че там имат единодушие, това е огромен триумф, в случай че пък е за помощта за Украйна, също ”, добави тя.

Според нея концепцията за промяна на е игра на персони: „ Не единствено той е проблем – правосъдната система има потребност от промяна. До каква степен решенията на Висш съдебен съвет ще са законни, откакто част от членовете са с изминал мандат? ”

„ Шансът за държавно управление е огромен, въпросът е какво ще бъде то ”, добави още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР