Битката на Деси Слава с килограмите е все така неуморна

...
Битката на Деси Слава с килограмите е все така неуморна
Коментари Харесай

Браво! Деси Слава свали 2 кила

Битката на Деси Слава с килограмите е все по този начин неуморна и свирепа. Хитовата пайнерка показа тези дни, че е свалила още два кг и продължава да се бори да възвърне съвършената си фигура от преди раждането.

Блондинката работи на цялостни обороти и се хвали, че свекърва й доста й оказва помощ. Както към този момент показа неотдавна, Деси Слава се възхищава на майката на мъжа си и дори се старае да се учи от нея. Певицата е щастлива, че и обичаният й Благой Найденов я поддържа. „ Таткото се оправя прелестно с тази роля, макар че е млад. Изключително заинтригуван е в развъждането и възпитанието. За един толкоз младеж, има доста добра визия за това какво би трябвало да се случва с нашето дете и даже той ще бъде много по-строгия. Аз съм доста щастлива, че той е тъкмо подобен, тъй като съм доста мека и би трябвало да има някой, който да е по-твърд ”, показа Деси Слава.

Тя се похвали, че синът й Борис бил единствено на 4 месеца, когато почнал да споделя „ Мама ”. Големият й наследник Майки, който е от предходна нейна връзка, също доста помагал в грижите за дребния си брат. Певицата е радостна, че Майки и обичаният й Благой се схващат прелестно и дори са близки другари, написа Уикенд.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР