Битката между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа е все по-близо,

...
Битката между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа е все по-близо,
Коментари Харесай

Eй Джей се изкачи до 6-о място в ранглистата на WBC

Битката сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа е все по-близо, след фрапантна смяна в ранглистата на WBC в тежка категория. „ Битката за Британия “ е на път да се реализира на 3 декември на стадион „ Принсипалити “ в Кардиф, откакто Джошуа одобри изискванията на Фюри. Очаква се да мине погребението на кралица Елизабет Втора, с цел да се завърши контракта.

Още една крачка към багра бе новата класация на WBC, където Фюри държи купата. Антъни Джошуа се изкачи до №6 в листата на Световния боксов съвет. Това му дава право да се изправи против Фюри.

Мексиканската боксова организация в никакъв случай не е оценявала Джошуа, тъй като той в никакъв случай не се е бил под егидата на WBC. Той държеше поясите на WBA, WBO, IBF и IBO, преди да ги загуби първо против Анди Руис Джуниър, а след това и против Олександър Усик.

„ Джошуа влиза в ранглистата по заслуги и тъй като няма никакви връзки и отговорности към други организации “, разгласи президентът на Световния боксов съвет Маурисио Сулаиман.

„ Джошуа не бе в ранглистата ни до момента, тъй като бе първенец на други организации и имаше контракти с други организации “, добави президентът. На въпрос дали Ей Джей е добре позициониран да се бие с Фюри, отговорът беше „ Да, добре позициониран е “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР