Битката между ромски кланове в Шекер махала, която разклати града

...
Битката между ромски кланове в Шекер махала, която разклати града
Коментари Харесай

Ромската свада за хубавата Елена влиза в съда

Битката сред ромски кланове в Шекер махала, която разклати града през тепетата през месец юли м.г., влиза в съда. Пред магистратите от Окръжния съд в сряда ще застанат двама души - Румен и Рангел. Срещу Румен са повдигнати две обвинявания - за опит за ликвидиране на осем души, измежду които и две малолетни лица. Другото е за нелегално владеене на ловна пушка, с която е надупчил къщата на вражеския клан. Срещу Рангел също е повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране, само че с нож.

Припомняме, че в мелето петима бяха простреляни с ловна пушка, а един мъж беше намушкан. Ябълка на раздора в мелето стана ромската хубава Елена, която е била прелъстена от различен. Когато съпругът  Румен схванал, че тя е била в обятията на мъж от другата фамилия, кръвта му кипнала и той тръгнал да мъсти. Започнал да стреля непосредствено по прозореца на къщата, който е на към метър от земята. Петима били наранени от сачмите.

С нож в гърба бил намушкан бащата на рогоносеца Румен - Ариф. Той потърпевш от ръката на Рангел, който по това време се прибирал от пазар, където продавал дини. Когато видял олелията и хукнал да брани достойнството на семейството, Ариф му попаднал пред очите и белята станала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР