Битката между партии преди евровота става все по-ожесточена. На този

...
Битката между партии преди евровота става все по-ожесточена. На този
Коментари Харесай

Александър Сиди: Обществото търси възмездие

Битката сред партии преди евровота става все по-ожесточена. На този декор свадите с жилищата на властта освен че не стихват, само че се възпламеняват все по-силно. Междувременно напрежението в Габрово, след нападението над магазинер от двама агресори, пораства.

"Напрежението ще стихне. Габрово е следващото колче в циганизацията на България. Тази съответна общественост злоупотребява с правата си. Държавата непрекъснато се пробва да интегрира тези хора. Но парите потъват в джобовете на техните барони, а това предизвика възприятието на безотговорност. Хулиганските прояви стават все по-ежедневни. Трябва да приемем концепцията на Красимир Каракачанов. Въпреки че тя не е панацея. Започнаха законодателните начинания в вярната посока ", разяснява депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в ефира на пред Bulgaria ON AIR.

Според него би трябвало да се отстрани съкратената правосъдна процедура. "Усещането за безотговорност е огромният проблем в България. Полицията си прави работата. Прокуратурата е тази, която преценя кой да бъде арестуван и кой пуснат. Хората желаят отмъщение. Държавата би трябвало да им го даде ", акцентира депутатът.

По думите на Сиди казусът на "Апартаментгейт " са малките врати в закона, оставени през годините по разнообразни аргументи. "Имотните покупко-продажби, които се подписват, са доста по-различни от офертите по интернет уеб страниците. Не всеки заслужава да бъде рискуван в името на партията си, щом против него няма задоволително доказателства. Така се изчерпва доверието на хората в страната ", посочи Сиди.

"Ангел Джамбазки би трябвало да стане член на европарламента. Той би трябвало да продължава да се бори за правата на българските жители. Всички патриотично мислещи хора би трябвало да гласоподават за него ", съобщи Александър Сиди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР