Битката между Мария Габриел и Елена Йончава на предстоящите евроизобри

...
Битката между Мария Габриел и Елена Йончава на предстоящите евроизобри
Коментари Харесай

Антон Кутев: Битката срещу Елена Йончева на евроизборите ще бъде мръсна

Битката сред Мария Габриел и Елена Йончава на идните евроизобри ще бъде мръсна. Това мнение изрази Антон Кутев, зам.-председател на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” пред bTV.

Срещу Елена Йончева се употребяват всички вероятни механизми, в това число напън от страна на институциите. Въпреки това аз съм уверен, че тя е честен човек и че е войник ” , сподели Антон Кутев.

Той означи, че Националният съвет на Българска социалистическа партия ще реши дали Сергей Станишев ще бъде включен в листата на партията за идния евровот. „ Аз персонално считам, че той би трябвало да бъде, тъй като това ще събере значително партията и тъй като мъчно бихме обяснили отсъствието на ръководителя на ПЕС ”, добави той.

Кутев разяснява и абсурда с жилищата на властта.

Ние още при самото гласоподаване в Народното събрание бяхме срещу назначението на Пламен Георгиев за началник на КОНПИ  и срещу метода, по който беше основана комисията. И в този момент виждаме за какво ”, разяснява зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ”. „ Още тогава ние казахме, че няма по какъв начин, откакто Цветанов назначава Пламен Георгиев, по какъв начин по-късно той ще ревизира Цветанов, когато става дума за жилища ”, сподели още той.

„ Сега Пламен Георгиев твърди, че нямало опция да стартират произвеждане за лишаване на жилищата на Цветанов – по какъв начин да няма, имат. В закона го написа доста ясно и там няман потребност нито от прокурорско решение. Там категорично дори написа, че решение на съда за оневиняване не стопира процедурата по лишаване. КОНПИ има всички пълномощия да си направи инспекцията, да откри нещо, което всички българи знаят, че Цветанов има 1,5 милиона парцели и най-вече половин милион приходи и че има фрапантно разминаване сред приходи и проходи ”, сподели още Кутев.

По думите му моралният акт не е Цветанов да подаде оставка, а КОНПИ да си свърши работата и да стартира процедура по лишаване на имуществото.  Според него има вътрешна борба в ГЕРБ, само че това е нещо обикновено, защото по думите му „ партия без вътрешна борба не е действителна партия ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР