Битката между Доналд Тръмп и Ники Хейли се превърна в

...
Битката между Доналд Тръмп и Ники Хейли се превърна в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и Ники Хейли предлагат противоречиви визии за мястото на Америка в света

Битката сред Доналд Тръмп и Ники Хейли се трансформира в съревнование на конкуриращи се външнополитически визии, като гласоподавателите в Ню Хемпшир би трябвало да произнесат присъда Ролята на Америка в света, в това число дали да продължи да финансира Украйна.

Гласуването в щата Нова Англия във вторник може да съставлява ранен повратен миг в конкуренцията за Белия дом през 2024 година Ако Тръмп завоюва задоволително безапелационна победа над Хейли – в този момент негов единствен конкурент след отдръпването на губернатора на Флорида Рон ДеСантис – той може да завоюва номинацията на партията.

Но това също е тест за републиканското въодушевление по отношение на политиката за национална сигурност на Съединени американски щати. Тръмп, някогашният президент, от дълго време поддържа по-изолационистката линия, която набира мощ в дясната част на американската политика.

Той отхвърля задгранични военни интервенции, е песимистичен към обичайните съюзи на Съединени американски щати, в това число НАТО, и показва подготвеност да подписва покупко-продажби с властнически водачи, включител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР