Битката е между престъпността и българските граждани, а арбитърът на

...
Битката е между престъпността и българските граждани, а арбитърът на
Коментари Харесай

Тома Биков: Мотивите във вота на недоверие на БСП са като преглед на печата

Битката е сред престъпността и българските жители, а арбитърът на тази борба, трябваше да бъде държавното управление. Това сподели Иван Иванов от парламентарната група на Българска социалистическа партия във връзка вота на съмнение към кабинета "Борисов 3 " на тематика "Сигурност ".

Под претекстовете за вота стоят подписите на 80 депутати от левицата.

Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че се срещнал с претекстовете на сътрудниците си от Българска социалистическа партия, само че съгласно него те са написани небрежно. "Те са засегнали освен защитата, а и Министерство на вътрешните работи, тези претекстове ми наподобяват като обзор на печата ", съобщи Биков.

"Бързам да кажа, че ще подкрепим този избор на съмнение ", съобщи Халил Летифов от парламентарната група на Движение за права и свободи. "Тези проблеми са от десетилетия. Това привтелство поставя старания да се бори с проблемите, образоват се служители на реда, бяха увеличени средствата в Министерство на вътрешните работи и защитата ", изясни Юлиан Ангелов от Обединените патриоти.

"За нас виновното хоритическо държание е да се изслушат дебатите и тогава да се вземе решение. На този стадий наподобява безсмислено това начинание на сътрудниците от Българска социалистическа партия, тъй като още през вчерашния ден те споделиха, че задачата на този избор на съмнение не е той да мине. В този случай просто ще губим време да вървим по телевизионните студиа и да губим скъпо за данъкоплатците време ", сподели на собствен ред Пламен Христов от Политическа партия "Воля ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР