Битка в морето и на сушата посрещна Непобедими, Безстрашни и

...
Битка в морето и на сушата посрещна Непобедими, Безстрашни и
Коментари Харесай

Безстрашните са спасени след номинационна битка в „Игри на волята: България“

Битка в морето и на сушата посрещна Непобедими, Безстрашни и Супергерои на Арената на “Игри на волята: България ”. На щафетен принцип състезателите трябваше да извадят 7 шамандури на сушата, с цел да пристъпят към идващия стадий в играта за баланс и съгласуваност. Безстрашните демонстрираха своята воля, предпочитание за победа и екипен дух, което ги трансформира в спечелили в номинационната борба.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
Първоначалната преднина на Непобедимите се оказа незадоволителна и те доближиха последни до финалния детайл от играта. Там те съумяха да построят високата цели 4,5 метра кула, само че неналичието на мира не им разреши да я задържат във въздуха задоволително дълго. Непобедимите не съумяха да се активизират и заеха последното място, откакто Безстрашните и Супергероите се оправиха с построяването на своите кули.
 Игри на волята България NOVA
Преди Непобедимите да отидат на родов съвет, Генчо разкри пред съотборниците си тактиката и аргументите за гласа, който ще даде за Зорница. Мирослава, от своя страна, пое виновността за несполучливата си седмица като капитан и предложи себе си за номинация, макар че женската коалиция разкри желанията си да гласоподава за Генчо.

По-късно същата вечер край огъня на племенния съвет Непобедимите откриха картите си пред водещата Ралица Паскалева. Генчо изиска да търгува грошовете си за имунитет, който откри за единствен вид за избавление. Той отхвърли да закупи спомагателни гласове, откакто не срещна поддръжката и на своя другар Георги. В края на съвета най-вече гласове получиха двамата мъже, които ще излязат на Арената, с цел да дефинират бъдещето на Непобедимите.

Безстрашни или Супергерои - кой ще надделее във втората номинационна борба? Кое племе ще остане на съдбовното второ място и ще изпрати играчи в борба за избавление на Арената? Ще се съюзят ли Джаферович и Филип? Ще съобщи ли Фейгин обединението си? – разберете на следващия ден в 21:00 ч. единствено по NOVA.
 Игри на волята България NOVA
Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на  .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР