Битка между парламентарната група на ГЕРБ и президента няма. Това

...
Битка между парламентарната група на ГЕРБ и президента няма. Това
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Делян Добрев е човек, много важен за парламента

Битка сред парламентарната група на ГЕРБ и президента няма. Това акцентира в предаването 12+3 " на стратегия " Хоризонт " Цвета Караянчева , заместник-председател на Народното събрание и представител на ГЕРБ.

Той би трябвало да обърне внимание на възприятията и мислите, които му се втълпяват. И да си промени риториката. Президентът да не се увлича от говоренето на госпожа Нинова. Да остави военната реторика там, където е и неговата униформа.

Караянчева счита, че рейтингът на президента не пада, защото той не взема постоянно значими решения за страната.

Но той не би трябвало да се отнася като мащеха към нашите гласоподаватели, които са дали своят вот за ГЕРБ. Ще намерим общ език с него, стига той да го желае. Предстои съвещателен съвет при президента и би трябвало да излезем с общо решение.

Скандала в Хасково Цвета Караянчева разяснява по този начин:

Добри Беливанов за две години не е направил нищо. Ние повдигнахме тематиката. Цялото регионално управление в Хасково изиска оставката му. В тази драма няма жертви. Жалко за абсурда. Беливанов не извърши предизборните си обещания. Не мога да кажа кое взриви ситуацията.

Всички народни представители на Българска социалистическа партия имат телеграма - да обикалят по районите и да събират информация за народните представители от ГЕРБ, с цел да ги злепоставят. Всичко това ще се реши в съда.

Още на следващия ден може да се прегледа оставката на Делян Добрев в Народното събрание, сподели още Цвета Караянчева.

Делян Добрев е извънреден експерт и човек, доста значим за Народното събрание. Искаме оставката на Беливанов. Ние към този момент нямаме кмет в община Хасково.

Цялото изявление на Даниела Големинова с Цвета Караянчева можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР