Bitdefender Antivirus Plus е лесен за използване и влия слабо

...
Коментари Харесай

Bitdefender Antivirus Plus – защита от вируси и поверителност


Bitdefender Antivirus Plus е елементарен за потребление и влия едва на продуктивността
(екранна фотография: Bitdefender)

Антивирусните решения на Bitdefender са приети със своята успеваемост – постоянно се класират на челните места в тестванията за отбрана от вируси, като в същото време въздействието им върху продуктивността на компютъра е минимално.

Конкретният артикул Bitdefender Antivirus Plus, обсъждан тук, предлага отбрана от злоумишлен програмен продукт, рансъмуер, експлойти и други закани, като в същото време обезпечава поверителността онлайн, оказва помощ за сигурното предпазване на пароли и чувствителни файлове. Това е решение, което би трябвало да е задоволително за множеството домашни консуматори.

Защита от вируси

Bitdefender Antivirus Plus прави добра работа, когато става въпрос за отбрана от всички типове закани, в това число рансъмуер, експлойти „ нулев ден ” и руткити. Енджинът за сканиране в действително време блокира заканите, преди да са заразили компютъра, като въздействието му върху продуктивността е нищожно.

Освен бързи сканирания за намиране на закани, софтуерът поддържа персонализирани задачи и ги изпълнявате по избран график. Можете да изберете тъкмо кои локации и детайли да бъдат сканирани, както и да зададете приоритет на задачата.

Липсва защитна стена, само че това не би трябвало да се преглежда безусловно като минус, защото Bitdefender Antivirus Plus е планиран за консуматори, които се нуждаят от базова отбрана и са удовлетворени от защитната стена, включена в Windows.

Ако имате потребност от тази спомагателна отбрана от навлизане, както и от опцията за пречистване на мрежовия трафик, можете да надстроите решението си до Bitdefender Internet Security, който включва и няколко други функционалности.

Поверителност

Уебсайтовете, които посещавате, нормално събират информация за вас и вашето устройство, която се употребява главно за персонализиране, идентификация на потребителя и ориентирана реклама. Тракерите на трети страни са най-обезпокоителни, защото в последна сметка могат да предадат персоналната ви информация на разнообразни компании, без даже да го знаете.

Bitdefender Antivirus Plus пречи на уебсайтовете да събират потребителски данни при сърфиране с Chrome, Firefox или Edge. За първите два браузъра е належащо да се конфигурират специфични разширения от Bitdefender.

Освен упоменатия анти-тракер, софтуерът разполага със личен VPN, макар че ще би трябвало да се справите с ежедневното ограничаване на трафика, в случай че не надстроите абонамента си.

Програмата включва и управител на пароли, който ще ви помогне да съхранявате идентификационни данни за акаунта си, информация за кредитни карти и други типове чувствителни данни. Ако желаете да се отървете от нещо, вместо да го отбраните, тогава на помощ идва шредерът на файлове, който предотвратява възобновяване на изтрити файлове даже със профилиран програмен продукт.

И най-после, можете да се възползвате от Safepay – специфичен предпазен браузър за транзакции на Bitdefender. Той е предопределен да предотврати онлайн измами и може автоматизирано да попълня полетата на кредитната карта.

В умозаключение, Bitdefender Antivirus Plus е един от най-хубавите антивирусни артикули за домашна приложимост. Сега той включва анти-тракер, който е скъп за консуматори, които желаят да запазят своята онлайн дискретност, както и куп други усъвършенствания. Приложението е елементарно за потребление и въздейства едва върху продуктивността на системата.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР