Bitcoin BSC стартира съвсем наскоро, но вече се утвърди като

...
Bitcoin BSC стартира съвсем наскоро, но вече се утвърди като
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Bitcoin BSC за периода 2023 – 2030

Bitcoin BSC започва напълно неотдавна, само че към този момент се утвърди като много съществено име в крипто средите, предоставяйки невероятна идея на своите ранни вложители и много атрактивна цена от $0.99, като пресъздава Биткойн от 2011 година, сходно на различен план в близкото минало - BTC20.

Използването Proof-of-Stake механизма сигурно оказва помощ, а Binance Smart Chain (откъдето идва и втората част на името “BSC ”) пък дава невероятни изгоди – като бърза обработка на транзакциите и най-важното – необикновено ниска цена, която да направи $BTCBSC потребен.

В тази публикация ще разгледаме настоящото състояние на Bitcoin BSC , само че също по този начин ще хвърлим и един взор към краткосрочното, средносрочното и несъмнено – дълготрайното бъдеще на този план.

Какво би трябвало да знам за Bitcoin BSC?

Ако към този момент сте проучили $BTBSC, то тази информация може да не е най-полезната за вас, само че за всички, които се “срещат ” с токена за първи път, ще опишем най-важните характерности на този токен.

  1. Създаден е на Binance Smart Chain: За разлика от множеството токени, които са направени на Етериум веригата, то във веригата на Binance транзакциите са много по-евтини и бързи за осъществяване, което може да добави спомагателна стойност към плана.
  2. Използва сполучливата идея на Биткойн: Една от главните аргументи за триумфа на Биткойн беше бавното систематизиране на токени. За разлика от доста шиткойни, Bitcoin BSC разполага също с 21 милиона токена, като софт капът (малката капитализация) е 4 милиона токена, а при огромен интерес ще бъдат отпуснати до 6.125 милиона общо токена. Това може да откаже “меме вложителите ”, които желаят да купят стотици милиони токени за 100-200 лв. и обещания за 100Х рентабилност.
  3. Стейкинг премиите са към момента високи: Стейкинг пулът е отворен още в предпродажбата, което значи, че можете да купите Bitcoin BSC токени и да ги заключите на момента. Ранните вложители могат доста елементарно да удвоят, в случай че не и утроят своите позиции, без да влагат отначало.

Ценова прогноза на Bitcoin BSC за интервала 2023-2030 година

Разбира се, вложителите в планове като Биткойн преглеждат доста благоприятни условия, не просто бърза пазарна капитализация. Биткойн милионери станаха тези, които бяха задоволително търпеливи, с цел да не се поддадат на “изкушението ” да продават рано.  

Затова и ще ви покажем прогноза на това, което можете да очаквате от $BTCBSC.

Колко ще доближи Bitcoin BSC през 2023 година?

Цената на токена по време на предпродажбата е $0.99. Можем да прибавим също, че над 55% от закупените токени са заложени, което е значим отзив за желанията на вложителите.  

Очакванията за продажби единствено на стейкнатите облаги може да дадат поддръжка на цената. BTC20, който започва при цена от $1 и доближи до $6 по-малко от месец след листването, прави допустимо Bitcoin BSC да доближи цени в диапазона $4.50-$5 до края на тази година.  

Дори песимистичните ни прогнози демонстрират, че надали ще падне под $1.80-$2, което означва до 100% чиста облага, без да броим стейкинг премиите.  

Колко ще доближи Bitcoin BSC през 2025 година?

Годината след Биткойн халвинга постоянно се смята за удобна за криптовалутите като цяло, което може да включва и алткойните и “копията ” на Биткойн.

Ако Bitcoin BSC продължи да се развива и да интегрира с веригата на Binance Smart Chain, това може да усили капацитета му за напредък. Особено в случай че този план стане необятно признат и употребен, цената му може да се повиши до равнища от $8 до $10, както се спекулира.

Все отново, в случай че не се “сбъднат ” прогнозите на анализаторите, то най-вероятно $BTCBSC ще гравитира сред $3 и $5.

Колко ще доближи Bitcoin BSC през 2030 година?

Дългосрочните прогнози са доста сложни за предсказание, защото доста неща могат да се случат от тук нататък. С оглед на други планове в промишлеността и копията на Биткойн, виждаме, че капацитетът пред Bitcoin BSC да доближи $15 е изцяло действителен.

Ако от екипа съумеят да ангажират огромна общественост, можем да чакаме в действителност огромни неща. Дотогава може и да има огромен напредък за внедряването на цифрово евро или цифров паунд (а за какво не и да забележим цифров $?), то сигурно цифровите активи ще станат доста повече от “спекулативен ” инструмент.

Как се показват другите Биткойн “клонинги ”?

Разбира се, някои дребни вложители са извънредно скептични към Биткойн “clones ” (така се назовават имитаторите), защото считат, че това може да е машинация.  

Истината обаче е, че измежду вложителите в тези други възможности на Биткойн има както огромен брой крипто запалянковци, по този начин и още по-голям брой “стари ” почитатели на Биткойн, които обаче са отблъснати от изменящия се имидж на обичаната им криптовалута, която от децентрализран инструмент съпротива на банковия бранш, се трансформира в обичан актив на…можете да познаете – банките.

И с цел да не празнословим, ще ви покажем таблица с някои доста сполучливи Биткойн други възможности, които завоюваха доста почитатели с годините.

*към момента на писане на публикацията. Източник: CoinMarketCap.

Заключение

Bitcoin BSC е доста добра опция да инвестирате в нов токен, който идва на цена $0.99 и ще разполага с 6.125 милиона токена в циркулация. Това дава късмет на ранните вложители да стейкнат своите токени, като се концентрират върху облагата в дълготраен проект.

Очакванията на доста анализатори са $BTCBSC да продължи да нараства като цена, а тези, които задържат токените си за по-дълго време могат да се окажат огромните печеливши от обстановката.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР