Bitcoin BSC се превърна в една от най-добрите алтернативи на

...
Bitcoin BSC се превърна в една от най-добрите алтернативи на
Коментари Харесай

Най-добрата Биткойн алтернатива събра над $4М. Bitcoin BSC се разпродава до уикенда?

Bitcoin BSC се трансформира в една от най-хубавите други възможности на Биткойн, която се е появявала неотдавна. Успехът ясно си личи и в предварителната продажба, като единствено досега са вложени над $4.3 милиона, а цената в предварителната продажба си остава единствено $0.99 за токен.

Но когато приказваме за Биткойн други възможности, би трябвало да сме изцяло наясно, че най-популярната криптовалута в света надали ще изчезне, дори в противен случай – може да се окаже прикрит ход за целия крипто пазар.

Какво прави Bitcoin BSC толкоз известна инвестиция?

За да се отговори на въпросите на евентуалните вложители, би трябвало да се прегледат аргументите, поради които Bitcoin BSC е толкоз сполучлив съгласно анализаторите.

Бързо и елементарно вложение

Bitcoin BSC предлага бърз и необременителен развой на вложение, който се основава на улеснение и успеваемост. Необходим е само крипто портфейл, като това значи, че вложителите могат да избегнат комплицираните и времеемки процеси на регистрация в разнообразни уеб сайтове и платформи. Освен това, неналичието на потребност от KYC (опознаване на клиента) процедури в допълнение опростява процеса и икономисва много време.

Това улеснение на капиталовия развой е извънредно скъпо, изключително когато става въпрос за план, който има капацитета да доближи до края на предпродажбите още през уикенда.

Ниска цена

Bitcoin BSC изпъква с една от най-ниските стартови цени измежду форковете на Биткойн, като предлага своите токени единствено за $0.99 на брой. Тази цена освен е атрактивна, само че също по този начин е и обективна, като не предстои на нарастване по време на предварителната продажба.  

Това значи, че ранните вложители имат опцията да купуват токени на постоянна и налична цена, без значение дали са научили за плана в първите дни, или научават през днешния ден.

Пасивен приход от криптовалути

Пасивният приход е основен миг за доста крипто вложители, и в този подтекст, Bitcoin BSC се профилира като един от най-атрактивните избори. Той предлага благоприятни условия за стейкинг с рентабилност доста над 100% APY, което го прави извънредно прелъстителен за тези, търсещи пасивни доходи от своите вложения.

Някои вложители даже са решили да се откажат от акциите си с дивиденти в интерес на Bitcoin BSC, като разпознават капацитета на токена за генериране на по-високи приходи.  

Това акцентира доверието и вярата, че Bitcoin BSC може да даде постоянен и благонадежден въздържан приход в дълготрайна вероятност, трансформирайки го в топ избор за вложители, които желаят да максимизират своята облага в бранша на криптовалутите.

Крипто стейкингът през платформи не е доходоносен – и от Bitcoin BSC знаят това

Крипто стейкингът през разнообразни платформи постоянно не е толкоз доходоносен, колкото вложителите биха предпочели. От Bitcoin BSC са наясно с този факт и създават своята тактика предвид на възстановяване на възвращаемостта на вложенията. В предходна публикация обсъдихме доходността на Етериум и споделихме възгледа си, че една от най-популярните стейкинг криптовалути не би трябвало да предлага единствено 3-5% рентабилност на съществени токени и до 10% на по-ексклузивни оферти.

С Bitcoin BSC, вложителите имат опцията да влагат непосредствено, без медиатори, което води до опция за доста по-висока рентабилност – над 120%. Макар да се очква този % да падне, анализаторите не имат вяра, че ще спадне под 50-60%.  

Обективно видяно, те смятат, че и други стейкинг монети като Solana и Cardano също могат да предложат сравними равнища на рентабилност, само че очевидно “бариерата ” пред вложителите се оказва не толкоз волатилността на пазара, а пазарните медиатори.

Колко ще коства Bitcoin BSC до края на годината?

По-време на правене на публикацията с  прогноза за цената на Bitcoin BSC (вижте скрийншота) размерът на продажби на токена доближи малко под $220,000, като се очакваше ICO-то да завърши до края на октомври или най-късно доникъде на ноември. Сега, обаче, упованията са този развой да е приключен до края на уикенда или до вторник най-късно.

Възможността за забележителен растеж е очевидна, с капацитет за постигане на цени от $5 или даже повече. Новите прогнози сочат към вероятни ценови равнища сред $6.40 и $7.80 до края на годината.  

Това акцентира забележителния капацитет за облага, който Bitcoin BSC може да предложи на вложителите, изключително на тези, които влизат рано в плана. Остава да забележим дали действителността ще отговори на упованията, и дали вложителите ще могат да се възползват от тези евентуални благоприятни условия за облага.

Как да закупя Bitcoin BSC?

Aко към този момент се разбрахте за какво Bitcoin BSC съгласно мнозина, е същински добра опция на Биткойн и има огромен капацитет, то по-долу може да видите по какъв начин да закупите токена:

  1. Посетете уеб страницата на предварителната продажба
  2. Изберете сумата, която желаете да инвестирате (средната сума на вложенията през вчерашния ден е била над $223)
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Купете $BTCBSC токени
  5. Стейкнете своите токени, с цел да грабнете оптимално огромни награди
  6. Заявете своите токени в края на предварителната продажба


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР