БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Републиканците в Северна Дакота ще

...
БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Републиканците в Северна Дакота ще
Коментари Харесай

Републиканците от Северна Дакота ще се събрат в навечерието на Супер вторник. Ето какво да очаквате

БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Републиканците в Северна Дакота ще се съберат из щата в понеделник вечерта за своите президентски събрания, като резултатите, съгласно ръководителя на събранието, могат да повлияят на републиканците, които гласоподават в други щати Супер вторник.

Четирима претенденти са в бюлетината, в това число някогашният президент Доналд Тръмп и някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли. Другите претенденти, които получиха малко внимание, са предприемачът от Флорида Дейвид Стъкенберг и тексаският предприемач и свещеник Райън Бинкли, който неотдавна завърши акцията си.

Губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм, който завърши несполучливата си президентска акция през декември, ще приказва от името на Тръмп. Той поддържа Тръмп преди събранията в Айова.

Тръмп печелеше елементарно в предходни щати, само че ръководителят на групата Робърт Хармс сподели, че в случай че Хейли разстрои Тръмп в Северна Дакота, това може да повлияе на надпреварите в Супер вторник, когато максимален брой щати и територии гла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР