БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Предстоящ процес по дело, оспорващо

...
БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Предстоящ процес по дело, оспорващо
Коментари Харесай

Отменен процес по дело за забрана на абортите в Северна Дакота, докато съдията обмисля уволнението

БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Предстоящ развой по дело, оспорващо възбраната на абортите в Северна Дакота, беше анулиран в понеделник, защото съдията по делото преценя дали да отхвърли делото. Не беше ясно незабавно за какво процесът е бил анулиран.

Щатският областен арбитър Брус Романик издаде уведомление до страните по отношение на процеса, в което се споделя, че процесът на 26-30 август е анулиран и ще бъде отстранен от календара. Известието идва съвсем седмица, откакто щатът и ищците, които включват някогашната единствена клиника за аборти в Северна Дакота, направиха своите разногласия пред съдията за какво той би трябвало да отхвърли двугодишното дело или да продължи процеса.

В известието на Романик се споделя, че той ще издаде „ цялостни констатации по съкратеното правосъдно решение и/или ново уведомление за правосъден развой допустимо най-скоро по-късно уведомление “. Той също по този начин остана в очакване на крайните периоди за разнообразни правосъдни каузи до второ разпореждане.

Говорител на Центъра за репродуктивни права, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР