БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Депутат от Северна Дакота, който

...
БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Депутат от Северна Дакота, който
Коментари Харесай

Депутат от Северна Дакота направи хомофобски забележки към полицай по време на спиране на DUI, запис на бодикамера показва

БИСМАРК, Северна Дакота (AP) — Депутат от Северна Дакота, който служи в група, която се занимава със законодателството в региона на правоприлагането, направи хомофобски и антимигрантски забележки към полицейски чиновник, който го арестува по обвиняване в шофиране в нетрезво положение, демонстрират фрагменти от телесна камера.

Републиканският щат Нико Риос от Уилистън също беше упрекнат в отвод да даде химически тест. И това, и обвиняването за шофиране в нетрезво положение са закононарушения съгласно държавния закон. Риос е планувано за досъдебно съвещание на 5 февруари в общинския съд.

Полицията в Уилистън го спря на 15 декември, тъй като не поддържаше лентата си, съгласно отчета на чиновник. Служителят написа, че Риос „ е бил словесно афектиран, хомофобски, расистко афектиран и дискриминационен “ по отношение на него „ през цялото времетраене на случая след тестване в профил на пътя “.

Хомофобските обиди могат да бъдат чути в фрагменти от камери на тялото, поискани и предоставени на Асошиейтед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР