БИСМАРК, Северна Дакота — Новите обвинения, одобрени в четвъртък срещу

...
БИСМАРК, Северна Дакота — Новите обвинения, одобрени в четвъртък срещу
Коментари Харесай

Синът на сенатора е изправен пред повишено обвинение в убийство при катастрофа, при която загина заместник-шерифът на Северна Дакота

БИСМАРК, Северна Дакота — Новите обвинявания, утвърдени в четвъртък против 42-годишния наследник на американския сенатор Кевин Крамър, включват усъвършенствано ликвидиране брой в злополука, при която почина заместник-шерифът на Северна Дакота.

Иън Крамър в началото беше изправен пред обвинение за непредумишлено убийство свързано със гибелта на 6 декември на заместник-шерифа на окръг Мърсър Пол Мартин на автомагистрала покрай Хейзън. Съдия в четвъртък утвърди нови обвинявания, които трансформират това закононарушение в ликвидиране при бягство от чиновник на мира и прибавят обвинявания за опиати.

Обвинението за ликвидиране споделя, че гибелта е породена по-скоро по немарливост, в сравнение с по несъобразителност, и носи по-високи оптимални санкции от непредумишлено ликвидиране — до 20 години затвор и допустима санкция от $20 000.

Крамър към момента е изправен пред обвинявания за бягство от полицейски чиновник, попречване на арест и неразумно застрашаване. Обвиненията за нарко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР