Бисмарк, Северна Дакота — Новите обвинения, одобрени в четвъртък срещу

...
Бисмарк, Северна Дакота — Новите обвинения, одобрени в четвъртък срещу
Коментари Харесай

Обвинението срещу сина на сенатора от Северна Дакота Кевин Креймър в катастрофа, при която загина депутат, е повишено в убийство

Бисмарк, Северна Дакота — Новите обвинявания, утвърдени в четвъртък против 42-годишния наследник на американския сенатор Кевин Крамър, включват усъвършенствано броя на убийствата в злополука, при която почина заместник-шерифът на Северна Дакота.

Иън Крамър в началото беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране, обвързвано със гибелта на 6 декември на заместник-шерифа на окръг Мърсър Пол Мартин на автомагистрала покрай Хейзън. Съдия в четвъртък утвърди нови обвинявания, които трансформират това закононарушение на ликвидиране при бягство от чиновник на мира и прибавят обвинявания за опиати.

Обвинението за ликвидиране гласи, че гибелта е породена по-скоро по немарливост, в сравнение с по несъобразителност, и постанова по-високи оптимални санкции от непредумишлено ликвидиране - до 20 години затвор и допустима санкция от $20 000.

Крамър към момента е изправен пред обвинявания за бягство от служител на реда, попречване на арест и неразумно застрашаване. Обвиненията за опиати включват владеене на метамфетамин, кокаин, марих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР